Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne X-blade bagskærm er fra tyske SKS, som leverer cykeldele og tilbehør til cykler verden over. X-blade er en fleksibel bagskærm i hård plast, som let monteres på cyklen via en kvalitetsrem. …
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 159,00
Ikke på lager
Forventet: 16/01/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne X-blade bagskærm er fra tyske SKS, som leverer cykeldele og tilbehør til cykler verden over. X-blade er en fleksibel bagskærm i hård plast, som let monteres på cyklen via en kvalitetsrem. De nederste 9 cm. af skærmen er i blødt og meget fleksibelt plast, som blot bøjer hvis du kører mod noget. 

Anvendelse
Denne X-blade skærm er egnet til MTB og passer til hjulstørrelserne 29" og 27" plus. Skærmen monteres på cyklens stel og kan herefter reguleres i den vinkel du ønsker det.

Specifikationer

  • Model: SKS X-blade
  • Farve: Sort
  • Vægt: 239 gram
  • Egnet til: MTB
  • 29" + 27,5 plus

Montering
Monteres med solid rem og smart lukkemekanisme. Der er en simpel monteringsvejledning på skærmens emballage.

Kvalitetsniveau
Denne SKS X-blade bagskærm er i en god kvalitet, præcis som SKS´s øverige produktsortiment. SKS er et tysk brand, som er kendt for deres gode kvalitet og lækre design og du kan derfor roligt investere i et produkt fra fra SKS.

Vedligeholdelse
Denne SKS X-blade bagskærm kræver ikke særlig vedligehold. Det er dog altid en god ide at holde den ren for at undgå ridser m.m. fra mudder og andet skidt.

07-08-2019
Dejlig bred for enden som gør, at den virker godt. Nem at tage af og på med låsesystemet og nylonbåndet.