Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Shockboard XL skærm fra SKS er en imponerende stumpskærm, som sørger for at holde vand, blæver og stænksprøjt væk. Skærmen har fede egenskaber og det kan klare brede d&a…
Læs mere
Vejl.: 139,00
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Shockboard XL skærm fra SKS er en imponerende stumpskærm, som sørger for at holde vand, blæver og stænksprøjt væk. Skærmen har fede egenskaber og det kan klare brede dæk, så du stadig kan være sikker på, at du er dækket godt ind. 

Anvendelse
Stumpskærmen kan anvendes på MTB'ere samt cross-, fitness- og trekking cykler med 26-29" hjul. Shockboard XL har 60 mm. længere profillængde end originale skærme har. Denne skærm er let at montere ved hjælp af et quick-release system, som ikke kræver skruer eller bolte til montering. 

Specifikationer 

  • Farve: Sort
  • Vægt: 96 gram
  • Passer til: 26", 27", 28" og 29"
  • Frontmontering
  • Quick-release

Montering
En montering af denne bagskærm kan ske helt uden brug af værktøj, da det smarte quick-release system sørger for en hurtigt og behagelig montering.

Kvalitetsniveau
Med denne Shockboard skærm får du en genial stumpskærm, som du nemt monterer på forgaflen. Skærmen giver dig optimal sikkerhed og hjælper betydeligt til at undgå, at du bliver beskidt eller våd under din cykeltur.

Vedligeholdelse
Shockboard skærmen fra SKS kræver ingen vedligeholdelse. Vi anbefaler dog altid at man vasker skærmen efter behov.

Ingen anmeldelser af dette produkt.