Denne Shockboard XL stumpskærm fra SKS har en uovertruffen skærm, som har fede egenskaber og giver dig en fantastisk dækning mod vand, mudder og stænksprøjt. Stumpskærmen kan klare brede dæk, og du kan stadig være sikker på a…
Læs mere
Vejl.: 139,00
DKK 119,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Shockboard XL stumpskærm fra SKS har en uovertruffen skærm, som har fede egenskaber og giver dig en fantastisk dækning mod vand, mudder og stænksprøjt. Stumpskærmen kan klare brede dæk, og du kan stadig være sikker på at du er dækket godt ind. Med skærmens hvide farve kan du skabe et unikt og anderledes look på din cykel. 

Anvendelse
Stumpskærmen passer på MTB'ere med en hjulstørrelse på 26-29". Skærmen kan også anvendes til cross-, fitness- og trekking cykler. Shockboard XL har 60 mm. længere profillængde end originale skærme har. Skærmen er let at montere ved hjælp af quick-release systemet, som ikke kræver skruer eller bolte til montering. 

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Vægt: 96 gram
  • Passer til: 26", 27", 28" og 29"
  • Frontmontering
  • Quick-release

Montering
Denne montering er nem, og kan ske helt uden brug af værktøj til formålet. Et smart og sikkert quick-release system sørger for en hurtig og robust montering, hvor bagskærmen blot klikkes på sadelpinden.

Kvalitetsniveau
Med denne Shockboard skærm får du en genial stumpskærm, som nemt monteres på forgaflen. Shockboard skærmen giver dig optimal sikkerhed og hjælper betydeligt til at undgå, at du bliver beskidt eller våd under din cykeltur.

Vedligeholdelse
Shockboard skærmen fra SKS kræver ingen vedligeholdelse. Vi anbefaler altid at man vasker skærmen efter behov.

EAN: 4002556662936

Ingen anmeldelser af dette produkt.