Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dette ultimative skærmsæt er anvendeligt til fatbike cykler, idet det giver en bedre beskyttelse mod vand, sand og mudderstænk. Forskærmen monteres nemt på underrøret af cyklen, og bagsk&a…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 399,00 Før 299,00
DKK 269,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Dette ultimative skærmsæt er anvendeligt til fatbike cykler, idet det giver en bedre beskyttelse mod vand, sand og mudderstænk. Forskærmen monteres nemt på underrøret af cyklen, og bagskærmen monteres nemt og enkelt via SKS's quick-release system. De 2 hængselarme på bagskærmen giver en perfekt justering af geometrien af din cykel.

Anvendelse
SKS skærmsæt er beregnet til fatbike cykler, så du får en god beskyttelse mod sand, vand og mudderstænk. Sættet er nemt at montere, og yderst kvalitetssikkert.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 353 gram
  • Profil bredde: 141 mm.
  • Længde på forskærm: 480 mm.
  • Længde på bagskærm: 480 mm.

Montering
Skærmsættet er let at montere, fronten skal monteres under de nedadgående rør, ved de højtydende stropper. Bagskærmen monteres på sadelpinden, med den gennemprøvede toolfree SKS quick-release powerstrap fastgørelsessystem.

Kvalitetsniveau
SKS viser vejen frem med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet bliver tilbudt brugeren på et prisvenligt niveau. Her bliver hverdagens problemer og mangler på cyklen nemt løst således, at man kan have en god oplevelse på cyklen. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Disse skærme kræver ingen speciel vedligeholdelse, udover almindelig rengøring som når du vasker din cykel.

Ingen anmeldelser af dette produkt.