1 anmeldelser
Denne S-Guard Stænkskærm fra SKS er en super let og lille stænkskærm, som beskytter din bagdel mod mudder og vand. Denne stænkskærm er lavet af et super blødt materiale, og passer ti…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 59,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne S-Guard Stænkskærm fra SKS er en super let og lille stænkskærm, som beskytter din bagdel mod mudder og vand. Denne stænkskærm er lavet af et super blødt materiale, og passer til næsten alle sadler. Du kan nemt og hurtigt montere stænkskærmen under sadlen med strips.

Anvendelse
Denne stænkskærm fra SKS kan anvendes til alle former for cykling. Stænkskærmen beskytter bagdelen mod mudder og vand, hvilket giver dig mulighed for at køre i det terræn du ønsker.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 24 gram
  • Længde: 29 cm
  • Beskytter mod mudder og vand
  • Passer til alle sadler
  • Monteres med strips

Montering
En montering af denne forskærm kan ske helt uden værktøj, hvor det bløde materiale bøjes og formes efter formålet. Man kan desuden vælge at benytte strips til at fæstne skærmen ordentligt.

Kvalitetsniveau
SKS fremstiller kvalitetsprodukter, med stor vægt på funktionalitet og design. SKS har mange års erfaring, og alle produkterne er grundigt testet. Dette kommer til syne i de mange priser SKS gennem tiden har vundet.

Vedligeholdelse
Stænkskærmen kan tørres af med en våd klud, eller vaskes med sulfo hvis det bliver nødvendigt.

EAN: 4002556738136

26-03-2019
Den gør det den skal/kan men man må ikke tro at man helt ungår at blive beskidt med denne skærm. Men man undgår at have hele undersiden af sadlen smurt ind i mudder.