Denne Grandprotect forkærm fra BBB er skabt til dig der elsker MTB og søger en god stumpskærm med TPR stænklapper. Skærmen giver dig en fantastisk dækning mod mudder, vand og snavs. Derudover er forskærmen forsynet med et Tur…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 119,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Grandprotect forkærm fra BBB er skabt til dig der elsker MTB og søger en god stumpskærm med TPR stænklapper. Skærmen giver dig en fantastisk dækning mod mudder, vand og snavs. Derudover er forskærmen forsynet med et TurnFix release-system, der gør det nemt at på- og afmontere den efter behov.

Anvendelse
BBB Grandprotect forskærmen passer til 27,5 "og 29" MTB-cykler, der har gaffel med affjedring. Frontskærmen monteres på et styrrør der måler mellem 18,5 og 34,0 mm.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Kompositmateriale
  • Passer til 27,5 "og 29" cykler hvor gaflen er med affjedring
  • TurnFix release-system
  • Passer til styrerør fra 18,5 - 34,0 mm.
  • TPR stænklapper

Montering
En montering kan nemt foregå ved, at man benytter sig af det forsynende TurnFix Release system, der ikke efterlader noget til brug af værktøj.

Kvalitetsniveau
Den specielt konstruerede geometri på forskærmen, giver et bredt område af beskyttelse mod snavs og vand. Grandprotect forskærmen er skabt af kompositmateriale, og er af god kvalitet.

Vedligeholdelse
Denne forskærm kræver ikke megen tid til vedligeholdelse, og kan nemt vedligeholdes ved at tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8716683110005

Ingen anmeldelser af dette produkt.