Bagskærm til Mountainbike fra BBB, så skidt ikke ryger op på dig under træning. Bagskærmen er med TPR mudderflap, og er specielt konstrueret med en geometrisk form, der giver et bredt beskyttelsesområde. Det brede område besk…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 139,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Bagskærm til Mountainbike fra BBB, så skidt ikke ryger op på dig under træning. Bagskærmen er med TPR mudderflap, og er specielt konstrueret med en geometrisk form, der giver et bredt beskyttelsesområde. Det brede område beskytter dig mod vand og snavs under den gængse cykeltur.

Anvendelse 
BBB Grandprotect holder snavs og skidt væk under cykelturen, så du holdes tør og nogenlunde ren. Bagskærmen passer til 27,5 og 29" mountainbikes og sadelpinde med en diameter på 25,0 - 34,9 mm. Bagskærmen har to indstillingsmuligheder.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Kompositmateriale
  • Passer til 27,5 "og 29" mountainbikes.
  • Sadelpind diameter 25,0 - 34,9 mm.
  • RingFix quick release system

Montering
Bagskærmen monteres nemt og hurtigt med et RingFix quick release system, så den blot skal klikkes på.

Kvalitetsniveau
BBB har altid stået for god kvalitet i deres produkter. Firmaet har mere end 20 års erfaring, hvor komfort og funktionalitet har været højeste prioritet. BBB er startet er to tidligere professionelle cykelryttere, der har brugt deres insiderviden, til at producere de bedste produkter.

Vedligeholdelse
Bagskærmen kræver ingen vedligeholdelse, men kan gøres ren efter behov.

EAN: 8716683110012

Ingen anmeldelser af dette produkt.