Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Sencillo har udviklet disse smarte bagskærme, som passer til dig, der er træt af at få vand og mudder på ryggen, når du cykler i regnvejr. Bagskærmen vejer kun 15 gram og er meget let at mo…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Sencillo har udviklet disse smarte bagskærme, som passer til dig, der er træt af at få vand og mudder på ryggen, når du cykler i regnvejr. Bagskærmen vejer kun 15 gram og er meget let at montere. Skærmen bruges bl.a. af det professionelle cykelhold Team Katusha. Ass Saver var blandt de første til at lave disse typer skærme. Sencillo er et godt alternativ til Ass Saver, da den har samme funktion.

Anvendelse
Denne letvægtsskærm er produceret specielt til race, men skærmen kan også sagtens bruges til hverdagscykling. Bagskærmen er ideel til dig, der ønsker en let skærm, som kan tage det værste vand, skidt og snavs. Når du ikke bruger bagskærmen, kan du folde skærmen sammen på midten og gemme skærmen oppe under sadlen.

Specifikationer

 • Farve:
  • Sort
  • Hvid
  • Blå
  • Rød
 • Vægt: 15 gram
 • Simpel montering
 • Montering under sadlen

Montering
Når du modtager denne bagskærm kan du hurtigt og simpelt montere bagskærmen. Skærmen monteres under sadlen, ved at klikke bagskærmen fast i sadlens rail. Når du ikke bruger bagskærmen, kan du folde bagskærmen på midten og gemme den op under sadlen. Når bagskærmen er gemt under sadlen, kan skærmen ikke ses, og vil dermed heller ikke genere.

Kvalitetsniveau
Sencillo brugt innovation og et vanligt, solidt materialevalg til at udvikle dette produkt, der gør hverdagen nemmere for alle pendlere. Skærmen er blevet et vigtigt virkemiddel, der kan hjælpe med at gøre hverdagens mangler og behov på cyklen nemmere. Dette projekt har de beriget mange brugere med hvorledes, at den enkelte kunde kan være tryg ved køb af produkter fra Sencillo.

Vedligeholdelse
Denne skærm kan nemt tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

01-11-2017
Hurtig levering er en positiv ting, men kvaliteten af varen er skuffende, desværre!
11-09-2017
Skærmen hjælper ikke!
04-05-2017
Passer perfekt og nem at montere, også uden værktøj.