5 anmeldelser
Her gives der en robust og alsidig bagskærm til montering på din sadelpind, der kan gøre din cykeltur lettere og nemmere, da den kan give en optimal beskyttelse mod skidt og snavs under køreturen. De…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 99,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: 29/10/2020 Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her gives der en robust og alsidig bagskærm til montering på din sadelpind, der kan gøre din cykeltur lettere og nemmere, da den kan give en optimal beskyttelse mod skidt og snavs under køreturen. Dermed kan din cykel blive ved med at være ren, mens dit tøj heller ikke bliver udsat for skidt.

Anvendelse
SKS X-tra-Dry giver alsidige mulighed for en optimal beskyttelse mod skidt og snavs, hvor en quick-release også gør montering og anvendelsen nem. Bagskærmen kan nemt bruges på de fleste sadelpinde, hvor der dog er en maksimum på 38 mm. Sadelpinden skal desuden være mindst 10 cm oppe for en optimal justering af skærmen.

Specifikationer

  • Vægt: 140 gram
  • Farve: Sort
  • Passer næsten alle sadelpinde
  • Maksimalt diameter på 38 mm
  • Quick-Release

Montering
En montering af denne bagskærm kræver intet værktøj, og kan blot ske vha. det integrerede og smarte quick-release system.

Kvalitetsniveau
SKS leverer optimale produkter til en konkurrencedygtig pris, der ikke efterlader nogen med bukserne nede. Produkterne tilbyder komfort og funktionalitet til brugeren således, at dagligdagens problemer og mangler på cyklen bliver løst på bedste vis. Dette har givet dem en solid plads på markedet, hvor kunder er blevet tilfredsstillet i stor stil. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af denne bagskærm kan blot ske med en fugtig klud der tørres over skærmes ved skidt og snavs.

EAN: 4002556185251

12-06-2019
Passer perfekt og nem at montere på/af
20-05-2019
Super skærme, har haft dem før og vil købe dem igen, hvis jeg får behov.
20-01-2014
Nemt og overskueligt at handle og vildt hurtig man får sine varer :-) Perfekt
11-11-2013
Monteret på TREK 4300 17,5". Vinklet gør, at den skal monteres lige under sædet, hvis det drejer sig om teenagere. Dette medfører at den lovpligtige bagrefleks ikke kan ses - da denne så skal flyttes under koblingspunktet.. Ellers OK
16-09-2013
Super nem at tage af og på. Holder fint på single tracks. God pris.