Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne korte X-Kompres kompressions cykelstrømpe fra Xtreme, er med til at skabe høj komfort og udholdenhed, da strømperne hjælper til at mælkesyren i musklerne reduceres. Derved undgår d…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne korte X-Kompres kompressions cykelstrømpe fra Xtreme, er med til at skabe høj komfort og udholdenhed, da strømperne hjælper til at mælkesyren i musklerne reduceres. Derved undgår du smerter og træthed i benene. Kompressionsstrømperne er med til at øge blodets transport af ilt, og mindsker hævelser.

Anvendelse
X-Kompres kompressionsstrømperne fra Xtreme er ideelle til cykling, men kan også anvendes til andre former for sport. Strømperne kan bruges både sommer og vinter.

Specifikationer

  • Farve: Sort med brodering
  • Materiale: 52% polyethylen 30% polyamid 18% elastan
  • Kort strømpe
  • Svedtransporterende
  • Mindsker hævelser i benene
  • Sømløs design

Kvalitetsniveau
Xtreme har skabt disse korte kompressions cykelstrømper i et sømløst design. Dette er med til at skabe høj komfort, så du kan yde dit bedste. Føddernes holdes tørre og varme, idet cykelstrømperne er fremstillet i et svedtransporterende materiale, som samtidig eliminerer dårlig lugt. 

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske disse cykelstrømper på 60 grader. Det er altid en god ide at anvende et sportsvaskemiddel, da dette forlænger levetiden samt opretholder åndbarheden.

Ingen anmeldelser af dette produkt.