Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
X-Silvertech er en cykelstrømpe med refleks fra Xtreme. Dísse strømper indeholder, svedtransporterende egenskaber, hvilket altid sikrer dig tørre og varme fødder under din træning. Cyk…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

X-Silvertech er en cykelstrømpe med refleks fra Xtreme. Dísse strømper indeholder, svedtransporterende egenskaber, hvilket altid sikrer dig tørre og varme fødder under din træning. Cykelstrømpen er designet med en reflekstråd på skaftet, som er med til at øge din synlighed når du cykler om aftenen.

Anvendelse
Cykelstrømpen fra Xtreme er ideelle til cykling i varmt vejr. Du kan med fordel også anvende strømperne til andre sportsgrene, da strømperne tillader fødderne at ånde.

Specifikationer

  • Farve: Hvid/grå
  • Materiale: Tecno.pe 100% polyester
  • Reflekterende detaljer
  • Svedtransporterende
  • Antibakterielle egenskaber

Kvalitetsniveau
X-Silvertech cykelstrømpen er udviklet i et specielt fibermateriale, med antibakterielle egenskaber, som fjerner dårlig lugt. Strømpen tilbyder dig høj komfort og ydeevne, da du ikke skal bekymre dig om våde og kolde fødder.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske disse strømper på 60 grader. Det er altid en god ide at anvende et sportsvaskemiddel, da dette forlænger levetiden på dit sportstøj, samt opretholder åndbarheden.

23-04-2017
Dejlig strømpe - let og god facon