1 anmeldelser
Denne Race Lite strømpe fra Sensor er en let og behagelig sommer cykelstrømpe. Her får du et par lækre cykelstrømper som er designet i sort og rød med grå områder. Ydermere er strømpen fremstillet med forstærket tå og hæl, sa…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Race Lite strømpe fra Sensor er en let og behagelig sommer cykelstrømpe. Her får du et par lækre cykelstrømper som er designet i sort og rød med grå områder. Ydermere er strømpen fremstillet med forstærket tå og hæl, samt dobbeltlag ved anklen. Her har du den ideelle cykelstrømpe til varme dage.

Anvendelse
Disse Race Lite strømper fra Sensor er ideel til brug om sommeren. Disse strømper gør din cykeltur ekstra behagelig, da den besidder ventilerende egenskaber. Strømperne egner sig også rigtig godt til spinning.

Specifikationer

  • Farve: Sort/rød
  • Materiale: 30% bomuld 30% polyester 20% poplin 15% polyamid 5% elastan
  • Mesh for ventilation
  • Forstærket tå og hæl
  • Letvægt
  • Dobbeltlag ved anklen
  • Ideel til cykling

Kvalitetsniveau
Rate Lite strømperne garanterer dig en ventilerende og komfortabel cykeltur. Cykelstrømperne er ideelle til træning på varme dage, da strømpens vrist er lavet af mesh for øget ventilation. Yderligere har strømpen forstærkning af tå og hæl, så foden får støtte de helt rigtige steder.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at strømperne vaskes på 30 grader. Det er altid en god ide at anvende et sportsvaskemiddel, da dette forlænger levetiden, og fjerner lugt fra dine cykelstrømper.

 

Tilgængelige varianter

35-38, 39-42, 43-47

05-08-2018
Varme men luftige strømper. Kunne bruges som vinterstrømper, men ikke sommer.