Disse Race Lite cykelstrømper fra Sensor, er til dig der gerne vil have et par lækre cykelstrømper i et smart design. Strømpen er designet i sort og grøn med grå områder. Strømperne er yderst ventilerende og sørger for at du …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse Race Lite cykelstrømper fra Sensor, er til dig der gerne vil have et par lækre cykelstrømper i et smart design. Strømpen er designet i sort og grøn med grå områder. Strømperne er yderst ventilerende og sørger for at du får en behagelig træning. Her får du en let og åndbar cykelstrømpe, som er skabt med forstærket tå og hæl.

Anvendelse
På en varm sommerdag, kan du med fordel anvende disse Race Lite strømper fra Sensor. Strømpen er let og ventilerende, hvilket gør din cykeltur ekstra behagelig. Cykelstrømperne fra Sensor kan også sagtens anvendes til spinning.

  • Farve:Sort/grøn
  • Materiale: 30% bomuld 30% polyester 20% poplin 15% polyamid 5% elastan
  • Mesh for ventilation
  • Forstærket tå og hæl
  • Letvægt
  • Dobbeltlag ved anklen
  • Ideel til cykling

Kvalitetsniveau
Vristen på denne cykelstrømpe er lavet af mesh, som skaber ventilation og derved sikrer dig høj komfort. Kunne du tænke dig et par cykelstrømper der garanterer dig en behagelig træning som støtter de rigtige steder er dette strømpen for dig. Yderligere er strømpen fremstillet med dobbeltlag ved anklen, samt forstærkning ved tå og hæl.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at strømperne vaskes på 30 grader. Det er altid en god ide at anvende et sportsvaskemiddel, da dette forlænger levetiden, og fjerner lugt fra dine cykelstrømper.

 

Tilgængelige varianter

35-38, 39-42, 43-47

Ingen anmeldelser af dette produkt.