2 anmeldelser
Ønsker du et par lækre cykelstrømper der er yderst ventilerende og som samtidig sikrer dig høj komfort. Disse Race Lite cykelstrømper fra Sensor, sørger for alt det du har brug for, når du cykler på en varm sommerdag. Cykelst…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Ønsker du et par lækre cykelstrømper der er yderst ventilerende og som samtidig sikrer dig høj komfort. Disse Race Lite cykelstrømper fra Sensor, sørger for alt det du har brug for, når du cykler på en varm sommerdag. Cykelstrømpen er let, fremstillet med forstærket tå og hæl, også er den skabt med dobbeltlag ved anklen. Strømpen er designet i sort og grå med hvide aftegninger.

Anvendelse
Når du cykler om sommeren, er disse Race Lite strømper fra Sensor det perfekte valg. Strømperne er velegnet til brug om sommeren, men kan også sagtens anvendes til spinning. Strømpen er let og super behagelig at træne i.

  • Farve:Sort/grå
  • Materiale: 30% bomuld 30% polyester 20% poplin 15% polyamid 5% elastan
  • Mesh for ventilation
  • Forstærket tå og hæl
  • Letvægt
  • Dobbeltlag ved anklen
  • Ideel til cykling

Kvalitetsniveau
Med disse cykelstrømper er du garanteret en behagelig træning, da strømpen er fremstillet med ventilerende egenskaber. Vristen er lavet af mesh, hvilket er et meget åndbart og ventilerende materiale. Yderligere er strømpen fremstillet med dobbeltlag ved anklen, samt forstærkning ved tå og hæl.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at strømperne vaskes på 30 grader. Det er altid en god ide at anvende et sportsvaskemiddel, da dette forlænger levetiden, og fjerner lugt fra dine cykelstrømper.

 

17-04-2017
Blev meget positivt overrasket da jeg første gang prøvede disse sokker- de er bedre/mere velsiddende end de fleste andre sokker jeg har brugt før og som har kostet 2-3 gange så meget men så havde disse jo også en "kendt" cykelnavn ;-) Så disse Sensor sokker kan anbefales
19-01-2017