1 anmeldelser
Dette er en let og elegant cykelstrømpe fra GripGrab med regular cut. Disse strømper er særligt velegnet til brug om sommeren, da de er fremstillet af materialet coolmax, som gør, at strømperne er perfekte til cykling i varmt…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette er en let og elegant cykelstrømpe fra GripGrab med regular cut. Disse strømper er særligt velegnet til brug om sommeren, da de er fremstillet af materialet coolmax, som gør, at strømperne er perfekte til cykling i varmt vejr eller til spinning. Strømperne leveres i en 3-pak, til en super god pris.

Anvendelse
GribGrap Regular cut summer er beregnet til cykling i varmt vejr og til spinning brug. Coolmax® og åbne mesh paneler sikrer at der er en god ventilation og varme udledning.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 42% Acrylic, 26% nylon, 25% polyester, 5% bomuld og 2% polyurethan
  • Elastisk svangstøtte
  • Let Coolmax® materiale
  • Mesh-zoner
  • Regular cut
  • 3-Pak

Kvalitetsniveau
GripGrab cykelstrømpen er fremstillet af materialet coolmax, der gør at sokkerne er lette og fantastiske at have på, desuden er der åbne mesh zoner, hvilket gør, at der er en god ventilation i  sokken, samt en god varmeudledning. Materialerne er fra nøje udvalgte producenter, som lever op til GripGrabs høje kvalitetskrav.

Vedligeholdelse
Cykelstrømperne kan maskinvaskes med andre tekstiler i samme farve, men bør ikke bleges, tørretumbles, stryges eller vrides hårdt.

Tilgængelige varianter

38-41, 41-44, 44-47

19-02-2019
Lækre varer igen fra Cykelpartner, som altid super hurtig ekspedering. absolut ikke sidste gang jeg handler her.