Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Klassiske cykelsokker fra GripGrab i en flot farve, der ikke alene er flotte, lette og åndbare men også giver din svang ekstra støtte for en forbedret komfort. AnvendelseHi-Vis Regular Cut 3008 fra GripGr…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Klassiske cykelsokker fra GripGrab i en flot farve, der ikke alene er flotte, lette og åndbare men også giver din svang ekstra støtte for en forbedret komfort.

Anvendelse
Hi-Vis Regular Cut 3008 fra GripGrab er velegnet til cykling store dele af året. Strømpen har en almindelig hals og yder god støtte til foden, samtidig med at den tillader sved og fugt at slippe ud, mens foden tempereres  vha de indbyggede meshzoner i stoffet.

Specifikationer

  • Høj synlighed
  • Letvægt Coolmax mesh
  • Svangstøtte
  • Åbne mesh zoner sikrer åndbarhed
  • Akryl 45%, Polyamid 28%, Polyester 24%, Polyuretan 3%

Kvalitetsniveau
Dette par klassiske cykelstrømper fra GripGrab er forsynet med støtte til svangen og åbne meshzoner i det lette og åndbare Coolmax-materiale, som strømperne er syet i. Komforten er høj.

Vedligeholdelse
Disse cykelsokker kan maskinvaskes. Vi anbefaler, at du altid anvender et særligt sportsvaskemiddel til vask, der bedre beskytter stoffet og modvirker svedlugt. Du bør altid følge vaskeanvisningerne.

Ingen anmeldelser af dette produkt.