1 anmeldelser
GripGrabs Classic High Cut Sock er en letvægts sommersok i Coolmax®-mesh. Strømpen er ideel for cykling under varme forhold. Den giver dig et smart og klassisk look.  AnvendelseDenne High Cut - strømpe er designet til kørsel…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

GripGrabs Classic High Cut Sock er en letvægts sommersok i Coolmax®-mesh. Strømpen er ideel for cykling under varme forhold. Den giver dig et smart og klassisk look. 

Anvendelse
Denne High Cut - strømpe er designet til kørsel i varmt vejr eller til træning i spinningslokalet. Materialet Coolmax®-mesh, samt de mere åbne mesh-zoner, giver dig den bedste åndbarhed og varmeudledning. 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Elastisk svangstøtte
  • Let Coolmax® materiale
  • Mesh-zoner
  • High cut

Kvalitetsniveau
GripGrab er et dansk mærke, som ikke går på kompromis med kvalitetsniveauet, og du er derfor sikret gode og slidstærke materialer, som er gennemtestede inden produktion, så de kan leve op til GripGrabs høje standarder. 

Vedligeholdelse
Materialer: 42% Acryl, 26% Nylon, 25% Polyester, 5% Bomuld, 2% Polyurethan. Strømperne kan maskinvaskes med tøj af samme farve. De må ikke tørretumbles eller stryges, og må ydermere ikke renses, vrides hårdt eller bleges. 

 

14-09-2017