Assos har med dette par Mille GT cykelstrømper sørget for, at der bliver passet godt på dine fødder, når du cykler om sommeren. Cykelstrømperne er nemlig ikke blot behagelige at have p&…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Assos har med dette par Mille GT cykelstrømper sørget for, at der bliver passet godt på dine fødder, når du cykler om sommeren. Cykelstrømperne er nemlig ikke blot behagelige at have på, de sørger også for, at dine fødder får tilstrækkelig luft. Samtidig er de med til at transportere sved og fugt væk fra dine fødder, så du er godt rustet til selv de varmeste og hårdeste cykelture som sommeren kan byde på.

Anvendelse
På sommerens varmeste dage, er det vigtigt at du har det bedste cykeltøj til at holde dig kølig. Derfor har Assos skabt disse lækre cykelstrømper. De sørger for, at dine fødder ikke bliver gennemsvedte og er det perfekte valg til din fødder til de varme sommerture. Du kan bruge cykelstrømperne sammen med et sæt skoovertræk, hvorved deres brugssæson forlænges med forår og efterår. Mille GT strømperne er, som navnet antyder, en del af Assos' Mille GT-linje, men du kan naturligvis sagtens bruge dem sammen med dit andet cykeltøj.

Specifikationer:

  • Farve: Rød
  • Materialer: 100% polyamid
  • odorControl ved hjælp af mikroskopiske sølvpartikler

Kvalitetsniveau
Mille GT-cykelstrømperne lever fuldt ud op til Assos' vanligt høje standard. Der er som sædvanligt lagt vægt på detaljerne, god komfort og optimering af din cykeloplevelse og ydeevne. Strømperne er forsynet med odorControl, der bekæmper svedlugt ved hjælp af mikroskopiske sølvpartikler.

Vedligeholdelse
Disse cykelstrømper kan vaskes ved 30 grader. Vi anbefaler, at du anvender et sportsvaskemiddel til formålet, da det forlænger dine strømpers levetid og samtidig bekæmper svedlugt.

Vejledende størrelsesguide:

Cykelstrømper EU-skostr. US-skostr.
0 35-39 4-7.5
I 40-43 8-10
II 44-47 9,5-12

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.