Mille GT er et lækkert sæt cykelstrømper fra Assos, der passer godt på dine fødder, når du cykler om sommeren. Ikke alene er cykelstrømperne behagelige at have på, men de giver også tilstrækkelig luft til dine fødder, samtidi…
Læs mere
Assos STRØMPER størrelsesguide
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Mille GT er et lækkert sæt cykelstrømper fra Assos, der passer godt på dine fødder, når du cykler om sommeren. Ikke alene er cykelstrømperne behagelige at have på, men de giver også tilstrækkelig luft til dine fødder, samtidig med at de leder sved og fugt væk. Med Mille GT-cykelstrømperne på fødderne, er du derfor godt rustet til sommerens hårdeste og varmeste cykelture.

Anvendelse
Elsker du at cykle om sommeren, ved du hvor vigtigt det er med et par gode cykelstrømper som disse fra Assos. Strømperne sørger nemlig for, at dine fødder ikke bliver gennemsvedte og er det perfekte valg til din fødder til de varme sommerture. Supplerer du med skoovertræk, kan du oven i købet bruge strømperne om foråret og efteråret. Mille GT strømperne er, som navnet antyder, en del af Assos' Mille GT-linje. Det skal dog ikke afskrække dig fra at bruge dem sammen med dit andet cykeltøj.

Specifikationer:

  • Farve: Hvid
  • Materialer: 100% polyamid
  • odorControl ved hjælp af mikroskopiske sølvpartikler

Kvalitetsniveau
Mille GT-cykelstrømperne lever fuldt ud op til Assos' vanligt høje standard. Der er som sædvanligt lagt vægt på detaljerne, god komfort og optimering af din cykeloplevelse og ydeevne. Strømperne er forsynet med odorControl, der bekæmper svedlugt ved hjælp af mikroskopiske sølvpartikler.

Vedligeholdelse
Disse cykelstrømper kan vaskes ved 30 grader. Vi anbefaler, at du anvender et sportsvaskemiddel til formålet, da det forlænger dine strømpers levetid og samtidig bekæmper svedlugt.

Tilgængelige varianter

I (40-43), II (44-47)


Vejledende størrelsesguide Assos

(cm)
Størrelse 0 I II
Størrelse 35 - 38 39 - 42 43 - 46
Ingen anmeldelser af dette produkt.