Dette sæt Assos Mille GT cykelstrømper passer godt på dine fødder, når du cykler om sommeren. Cykelstrømperne er nemlig ikke alene behagelige at have på, de sørger også…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Dette sæt Assos Mille GT cykelstrømper passer godt på dine fødder, når du cykler om sommeren. Cykelstrømperne er nemlig ikke alene behagelige at have på, de sørger også for, at der kommer tilstrækkelig luft til dine fødder, og at sved bliver ledt væk, så du kan klare selv de hårdeste og varmeste cykelture.

Anvendelse
Hvis du elsker at cykle om sommeren, men er træt af gennemsvedte og ildelugtende cykelstrømper, er dette sæt Mille GT cykelstrømper fra Assos det helt rette valg til dine fødder. Hvis du supplerer med et skoovertræk, kan du oven i købet forlænge strømpernes sæson til foråret og efteråret. Strømperne lavet som en del af Assos' Mille GT-linje, men de kan naturligvis bruges frit sammen med det cykeltøj du foretrækker.

Specifikationer:

  • Farve: Grå
  • Materialer: 100% polyamid
  • odorControl ved hjælp af mikroskopiske sølvpartikler

Kvalitetsniveau
Mille GT-cykelstrømperne lever fuldt ud op til Assos' vanligt høje standard. Der er som sædvanligt lagt vægt på detaljerne, god komfort og optimering af din cykeloplevelse og ydeevne. Strømperne er forsynet med odorControl, der bekæmper svedlugt ved hjælp af mikroskopiske sølvpartikler.

Vedligeholdelse
Disse cykelstrømper kan vaskes ved 30 grader. Vi anbefaler, at du anvender et sportsvaskemiddel til formålet, da det forlænger dine strømpers levetid og samtidig bekæmper svedlugt.

Størrelsesguide:

Cykelstrømper EU-skostr. US-skostr.
0 35-39 4-7.5
I 40-43 8-10
II 44-47 9,5-12
Ingen anmeldelser af dette produkt.