Denne cykelsok er fra italienske Alé og egner sig til brug på de lidt koldere dage. Sokken er produceret i et behageligt materiale, og indeholder Primaloft teknologi, som er et patenteret og varmeisolerende materiale af synte…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne cykelsok er fra italienske Alé og egner sig til brug på de lidt koldere dage. Sokken er produceret i et behageligt materiale, og indeholder Primaloft teknologi, som er et patenteret og varmeisolerende materiale af syntetiske microfibre.

Anvendelse
Denne cykelsok er egnet til brug i efterårs-, vinter- og forårsperioden, hvor temperaturen generelt er noget lav. Sokken er ideel for de fleste, når temperaturen ligger mellem +8 og -4 grader. 

Specifikationer

  • Model: Thermo Primaloft
  • Farve: Sort
  • Materialer: 33% polyester, 33% lana, 31% polyamid, 4% elastan
  • Primaloft
  • 18 cm. skaft

Kvalitetsniveau
Ále er bygget op omkring mange års erfaring med produktion af cykeltøj, hvor de især har stået for udvikling af cykeltøj til professionelle ryttere verden over. Som kunde kan du derfor være sikker på at modtage et produkt som er gennemtænkt og udarbejdet af de førende indenfor faget.

Vedligeholdelse
Dette produkt tåler maskinvask ved max 30 grader. Vi anbefaler altid at du anvender et vaskemiddel specielt udviklet til sportstøj, da det vil forlænge levetiden på dit produkt, samt fjerne generende svedlugt. Produktet tåler ikke tørretumbler.

Tilgængelige varianter

36-39

Ingen anmeldelser af dette produkt.