Fra Alé får du her et par lækre Q-skin ankelstrømper, der er særligt udviklet til cykling. Strømperne er lavet af et behageligt og strækbart materiale bestående af polyamid og elastan, der er antibakterielt, så du får færre g…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Fra Alé får du her et par lækre Q-skin ankelstrømper, der er særligt udviklet til cykling. Strømperne er lavet af et behageligt og strækbart materiale bestående af polyamid og elastan, der er antibakterielt, så du får færre gener fra lugt efter en lang og svedig cykeltur i varmen. Strømperne har 12 cm skaft. 

Anvendelse
Hvis du cykler på årets varmeste dage, er disse cykelstrømper et sikkert valg. De er nemlig designet til at lade dine fødder ånde, samtidig med at de lader overskydende varme og fugt trænge ud af strømpen. Du kan bruge dem til alle former for cykelstport.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • 96% Polyamid og 4% elastan
  • Antibakteriel
  • 12 cm lang skaft
  • Almindelig pasform
  • Komfortabel strækbart materiale der er hurtigtørrende

Kvalitetsniveau
Som alle andre artikler fra Alé er der her tale om en meget høj kvalitet bygget op over mange års erfaringer med produktionen af cykeltøj.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske disse strømper på 40 grader i vaskemaskinen. Det er altid en god ide at anvende et sportsvaskemiddel, da dette er med til at forlænge levetiden.

Tilgængelige varianter

36-39

Ingen anmeldelser af dette produkt.