Disse støttehjul fra Puky passer til alle Puky 12" cykler. Du får en yderst god komfort og pasform, og de er nemme at montere. Støttehjulene er designet specielt til Pukys cykler, og kan yde en ordentlig komfort og støtte til…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 129,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Disse støttehjul fra Puky passer til alle Puky 12" cykler. Du får en yderst god komfort og pasform, og de er nemme at montere. Støttehjulene er designet specielt til Pukys cykler, og kan yde en ordentlig komfort og støtte til dit barns cykel fra Puky.

Anvendelse
Disse alsidige støttehjul fra Puky giver anledning til en øget komfort og stabilitet til dit barns cykel, så det kan blive en god oplevelse at skulle lære at cykle. Støttehjulene henvender sig til 12" cykler fra Puky, hvor specielt Z2 og ZL dukker frem.

Specifikationer

  • Hjul: PVC
  • Materiale: Stål
  • Ringe af stål
  • Medfølgende møtrikker og beslag til montering
  • Til 12"
  • Z2/ZL 12"

Montering
Disse støttehjul monteres nemt med de medfølgende møtrikker og beslag, hvor en unbrakonøgle nemt bruges til at montere dem forsvarligt på dit barns cykel.

Kvalitetsniveau
Puky har skabt sig et stort navn ved, at tale børnenes sag, når det kommer til cykeldele. Dette skabes ved, at komfort og funktionalitet bliver implementeret i produkter, herunder robuste materialer og solide designs. Dermed kommer barnets sikkerhed og velvære for øje under udviklingen således, at kunden kan være tryg ved køb af produkter fra Puky.

Vedligeholdelse
Vi ønsker ikke at anbefale nogen stor vedligeholdelse af dette produkt, men man kan med fordel tørre det over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være en ide, at man bruger lidt syrefri olie til vedligeholdelse af gevindet, samt efterspænder møtrikkerne efter noget tid.

EAN: 4015731094248

Ingen anmeldelser af dette produkt.