Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
3 anmeldelser
Dette Avenue støtteben er et originalt støtteben i sølv. Det originale støtteben får din Avenue eller hvilken som helst anden cykel til at bære præg af eksklusivitet. Støtt…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Dette Avenue støtteben er et originalt støtteben i sølv. Det originale støtteben får din Avenue eller hvilken som helst anden cykel til at bære præg af eksklusivitet. Støttebenet giver en robust og solid følelse, hvor et stilrent design også spiller ind i det høje kvalitetsniveau.

Anvendelse
Støttebenet er justerbart og passer på alle Avenue cykler samt alle citybike og MTB cykler. Vær opmærksom på at stellet skal være forberedt til montering af støttebenet ellers skal specialbeslag anvendes. Du kan tilkøbe specialbeslag her.

Specifikationer

  • Farve: Sølv
  • Nem montering med enkelt bolt
  • Justerbar 26"-28" (700c) cykler

Montering
Hvis stellet er forberedt til montering af støtteben skal den medfølgende bolt blot spændes sammen med støttebenet ved krankboksen.

Kvalitetsniveau
Avenue Cykler er en dansk opfindelse, som er blevet et stort hit i større byer rundt omkring i Europa. Udover at være kendt for deres kvalitetscykler er Avenue især kendt for sit gennemførte fede design, som går igennem på hele cyklen. Avenue producerer selv skærme, støtteben, bar-end, dæk, kranksæt, bagagebærer, bagagebærer-plade, sadelpind, sadel, styr både almindelig styr og styr og frempind, som er ud i én støbning. Alt det nævnte udstyr passer perfekt til Avenue cykler samtidig med, at de matcher i farverne til din cykel.

Vedligeholdelse
Drejningspunktet i støttebenet har bedst af lidt tynd olie for at undgå, at støttebenet gror fast i leddet. Du kan blandt andet købe en hensigtsmæssig olie her.

EAN: 5707965009516

09-08-2018
Super hurtig levering. Alt var som det skulle være.
23-06-2018
Bestilt lørdag, leveret mandag kl 8 👍. Perkelt varer.
10-10-2014
Dette støtteben er rigtigt godt. HUSK dog at bestille beslaget, det følger ikke med!! Det var kun i gamle dage, da du handlede hos cykelsmeden. I dag koster det ekstra!!!!