Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Bike Attitude har fremstillet dette støtteben i aluminium, og støttebenet er beregnet til cykler med ovale oversize baggaffelrør. Der er tale om et robust støtteben, som er modstandsdygtig overfor …
Læs mere
Vejl.: 139,00
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Bike Attitude har fremstillet dette støtteben i aluminium, og støttebenet er beregnet til cykler med ovale oversize baggaffelrør. Der er tale om et robust støtteben, som er modstandsdygtig overfor danske vind- og vejrforhold. Du har mulighed for at justere længden på støttebenet, hvilket gør, at støttebenet kan bruges til cykler fra 24" hjul og helt og til og med 29" hjul. Du skal montere støttebenet på bagstellet, og støttebenet passer til en rørdiameter på op til 32 mm. Monteringsbolten er fremstillet i rustfrit stål.

Anvendelse
Dette støtteben er fremstillet i aluminium, og støttebenet skal monteres på cyklens bagstel. Det er muligt at anvende støttebenet til cykler fra 24" hjul og op til cykler med 29" hjul. Den øverste del af monteringsbeslaget er justerbart i vinklen, og det gør, at det kan anvendes til stort alle typer cykler.

Specifikationer

  • Bike Attitude støtteben til oversize bagstel i aluminium som er justerbar
  • Justerbar længde
  • Justerbar vinkelbeslag øverst
  • Rustfrie monteringsbolte
  • Brug en 5 mm unbrakonøgle og en stjerneskruetrækker til montering
  • Aluminiums støtteflade nederst, som er rillet og sikrer mod skrid
  • Vægt i alt: 360 gram
  • Farve: Sort
  • 26"-28" (700c)

Kvalitetsniveau
Dette Bike Attitude er et rigtigt godt og robust støtteben med en lang levetid og i materialer, der står til mål mod de danske vejrforhold.

Montering
Når støttebenet skal monteres skal du bruge en 5 mm unbrakonøgle samt en stjerneskruetrækker. Du har mulighed for at justere længden på støttebenet blot ved at løsne en enkelt skrue. Derefter skal du trække den nederste del af støttebenet længere ud eller skubbe det længere op - alt afhængig af den ønskede længde.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at smøre den bevægelige del at støttebenet med et antikorrisions smøremiddel, som du kan se under anbefalede produkter til denne vare.

10-12-2018
OK støtteben, - men måske alligevel lidt for spids. Ville godt have en der var lidt bredere, så den ville stå bedre i blødt underlag. Kunne ligeså godt have købt hos H.N. til meget lavere pris.
21-12-2016
Passer perfekt på min MTB med skivebremser og oversize bagstel. Virker robust.