4 anmeldelser
Dette Bike Attitude støtteben er robust og i meget god kvalitet. Støttebenet er fremstillet i aluminium, og du har mulighed for at justere længden på støttebenet, således at det kan anvendes til cykler fra 24" hjul og op til …
Læs mere
Vejl.: 139,00
DKK 119,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette Bike Attitude støtteben er robust og i meget god kvalitet. Støttebenet er fremstillet i aluminium, og du har mulighed for at justere længden på støttebenet, således at det kan anvendes til cykler fra 24" hjul og op til cykler med 28" hjul. Det bør fremhæves, at støttebenet er fremstillet med en rustfri monterings stålbolt. Støttebenet er beregnet til montering på bagstellet. Støttebenet passer til en rørdiameter på op til 23 mm.

Anvendelse
Dette støtteben fremstillet i aluminium, og støttebenet skal monteres på cyklens bagstel. Du kan anvende støttebenet til cykler fra 24" hjul og op til cykler med 28" hjul. Den øverste del af monteringsbeslaget er justerbar i vinklen, hvilket gør, at den kan anvendes til stort alle typer cykler.

Specifikationer

  • Bike Attitude støtteben til bagstel i aluminium
  • Justerbar længde
  • Justerbar vinkelbeslag øverst
  • Rustfrie monteringsbolte
  • Brug en 5 mm unbrakonøgle og en stjerneskruetrækker for montering
  • Aluminiums støtteflade nederst, som er rillet og sikrer mod skrid
  • Vægt i alt: 350 gram
  • Farve: Sort

Montering
Støttebenet kan justeres i længden blot ved at løsne en enkelt skrue, og dernæst kan den nederste del trækkes længere ud eller skubbes længere op indtil den ønskede position er opnået. Når støttebenet skal monteres, skal der anvendes en 5 mm unbrako nøgle samt en stjerneskruetrækker til længdejusteringen.

Kvalitetsniveau
Dette Bike Attitude er et rigtigt godt og robust støtteben med en lang levetid. Støttebenet er fremstillet i materialer, der står til mål mod de danske vejr forhold.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at smøre den bevægelige del af støttebenet med et anti-korrisions smøremiddel, som du kan se under anbefalede produkter til denne vare.

EAN: 4714150546429

02-12-2018
Godt og stabilt støtteben. Kvaliteten er klart i top 👍
21-03-2018
Den var perfekt og lang nok, da jeg har en cykel med 29" hjul.
09-09-2017
passer ikke på lodret steldel. mål ikke angivet
08-06-2017