2 anmeldelser
Her tilbydes der et yderst robust og smart støtteben fra Atran Velo, hvor brugeren trygt kan efterlade sin cykel uden den falder om på siden. Støttebenet er lavet i et stilrent design, hvor den kan passe sammen med de fleste …
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 165,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her tilbydes der et yderst robust og smart støtteben fra Atran Velo, hvor brugeren trygt kan efterlade sin cykel uden den falder om på siden. Støttebenet er lavet i et stilrent design, hvor den kan passe sammen med de fleste cykler.

Anvendelse
Dette støtteben fra Atran Velo efterlader intet til tilfældigheder, hvilket ses på det alsidige design og robuste materialevalg. Støttebenet passer sammen med de fleste cykler, herunder specielt Nishiki Hybrid. Støttebenet monteres desuden nemt sammen med de medfølgende bolte.

Specifikationer

  • Materiale: aluminium og stål m. plastsko
  • Afstand mellem bolte: 40 mm
  • Monteres på bagstellet

Montering
Dette støtteben monteres nemt sammen med de medfølgende komponenter, hvor man kan benytte sig af en unbrakonøgle til selve monteringen.

Kvalitetsniveau
Atran Velo sørger for at implementere komfort og funktionalitet i brugeren hverdag med sin brede vifte af produkter. Dette har givet dem et højt kvalitetsniveau, hvor selv nybegyndere kan få tilbudt komfort. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Atran Velo.

Vedligeholdelse
Dette støtteben kræver ingen direkte vedligeholdelse, men kan nemt tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være godt, hvis man giver lidt syrefri olie til gevindene og efterspænder boltene.

EAN: 5707965239753

14-08-2015
Et rigtigt flot støtteben der passede perfekt på trods af at support sagde at jeg ikke kunne få støtteben til min cykel.
08-06-2015
Den kan ikke blive mere god end den er passer og ser godt ud.