Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Profile Design har udviklet denne E-Pack steltaske i en klassisk sort farve med hvide detaljer. Denne taske i small måler 75 x 40 x 105 mm., og er en smart, lille steltaske, som kan indeholde de mest nødvendige t…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 159,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Profile Design har udviklet denne E-Pack steltaske i en klassisk sort farve med hvide detaljer. Denne taske i small måler 75 x 40 x 105 mm., og er en smart, lille steltaske, som kan indeholde de mest nødvendige ting til cykelturen. Profile Design har udviklet E-Pack i nylon, og du har mulighed for at montere steltasken på cyklens overrør ved hjælp af velcrolukninger.

Anvendelse
Denne sorte E-Pack steltaske fra Profile Design skal monteres på overrøret bag frempinden ved hjælp af fire velcrostropper. Med denne taske får du hurtig adgang til dine medbragte forsyninger. Tasken er udviklet med én stor lomme, og det kan være ideelt for dig at opbevare eksempelvis energiprodukter i denne E-Pack.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Nylon
  • Størrelse: 75 x 40 x 105 mm.
  • Vægt: 15 gram
  • Polstrede sider
  • Velcro montering

Montering
Når du modtager denne E-Pack steltaske er den klar til brug i løbet af få sekunder. Ved hjælp af fire velcrostropper kan steltasken monteres på cyklens overrør lige bag frempinden. Velcrobåndene er fastsat på tasken ved hjælp af stærke syninger, hvilket gør velcrostropperne holdbare og slidstærke.

Kvalitetsniveau
Profile Designs E-Pack er udviklet i en fast form, og derfor falder tasken heller ikke sammen på overrøret. Cykeltasken er udviklet i gode materialer og med stærke syninger.

Vedligeholdelse
Denne steltaske kender ingen stor vedligeholdelse, men man kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.