Smart og enkel taske til stellet fra Easydo. Taskens stof er udviklet i højt vandafvisende polyester, der holder dine medbragte remedier tørre. Cykeltasken er udstyret med to dobbeltsidede, vandtætte lynl&…
Læs mere
Tilbudet udløber 20-09-2020
Før 89,00
DKK 79,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Smart og enkel taske til stellet fra Easydo. Taskens stof er udviklet i højt vandafvisende polyester, der holder dine medbragte remedier tørre. Cykeltasken er udstyret med to dobbeltsidede, vandtætte lynlåse, der giver adgang til to ekstra rum på siderne. Tasken er dermed meget praktisk, og kan indeholde meget med en volumen på 1 liter. Tasken er desuden er med 3M Scotchlite reflekssider, der øger din synlighed og sikkerhed i trafikken.

Anvendelse
Tasken er ideel til cykelrytteren, der har brug for en kvalitetsbestemt løsning på de smådele, der ikke ellers er plads til på cykelturen. Cykeltasken lukkes og åbnes vha. et velcrobånd som er syet ind i låget.

Specifikationer

  • Materiale: 1680D polyester
  • Farve: Sort
  • Mål: 193*57*122mm
  • Indhold: 1 Liter

Montering
Tasken monteres nemt foran på stellet. De to velcrobånd spændes om stellet, og den sidste holder tasken på plads for frempinden.

Kvalitetsniveau
Easydo er navnet på cykeltasker med kvalitet. Firmaet har altid leveret kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Vedligeholdelse
Tasken kræver ingen vedligeholdelse, men det kan være nødvendigt at tørre tasken med en fugtig klud.  Man kan eventuelt anvende en lugtfjerner, hvis den kommer til at lugte dårligt.

EAN: 5712934006403

28-03-2019
Dejligt med en ekstra lomme på cyklen til bl.a. mobilen