Smart og enkel cykeltaske til stellet fra Easydo, der med sin store størrelse sørger for, at du have dine medbragte remedier lige ved hånden. Taskens stof er udviklet i vandtæt polyester og med to do…
Læs mere
Tilbudet udløber 20-09-2020
Før 99,00
DKK 89,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Smart og enkel cykeltaske til stellet fra Easydo, der med sin store størrelse sørger for, at du have dine medbragte remedier lige ved hånden. Taskens stof er udviklet i vandtæt polyester og med to dobbeltsidede, vandtætte lynlåse, der giver adgang til to ekstra rum på siderne. Tasken er meget praktisk med sin volumen på 1,2 liter, der giver mulighed for at opbevare mange ting. Tasken er udstyret med 3M Scotchlite reflekssider, der samtidig øger din synlighed og sikkerhed og trafikken.

Anvendelse
Tasken kan blive essentiel for cykelrytteren, der søger ønsker at opbevare sin mange remedier med en kvalitetsbestemt løsning. Tasken til stellet åbnes og lukkes vha. et velcrobånd som er syet ind i åbningen.

Specifikationer

  • Materiale: 1680D vandtæt polyester
  • Farve: Sort
  • Mål: 243*50*105 mm
  • 1,2 liter

Montering
Tasken til stellet monteres nemt oppe foran på stellet. De to velcrobånd spændes om stellet, hvor den holder tasken på plads for frempinden.

Kvalitetsniveau
Easydo er et godt symbol på god kvalitet. Firmaet leverer kvalitetsprodukter til gode priser. Som kunde kan du derfor altid være sikker på et kvalitetsprodukt, når du køber et produkt fra Easydo.

Vedligeholdelse
Tasken kræver ingen vedligeholdelse, men kan tørres med en fugtig klud en gang i mellem. Man kan eventuelt anvende en lugtfjerner, hvis den kommer til at lugte dårligt.

 

EAN: 5712934006427

Ingen anmeldelser af dette produkt.