1 anmeldelser
Taske til stellet på din cykel fra mærket, Easydo. Tasken er udviklet i vandtæt polyester, så dine medbragte ting forbliver tørre under cykelturen. Tasken er meget nem at montere, og er ideel ti…
Læs mere
DKK 69,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Taske til stellet på din cykel fra mærket, Easydo. Tasken er udviklet i vandtæt polyester, så dine medbragte ting forbliver tørre under cykelturen. Tasken er meget nem at montere, og er ideel til smådele, der hurtigt skal findes frem under cykelturen.

Anvendelse
Tasken er ideel til cykelrytteren, der har brug for at medbringe nogle små, men essentielle, ting på cykelturen. Cykeltasken lukkes og åbnes vha. et velcrobånd som er syet ind i låget.

Specifikationer

  • Materiale: 1680D polyester
  • Farve: Sort
  • Mål: 211*53mm*102mm
  • Indhold: 0,8 Liter

Montering
Tasken monteres foroven af stellet, oppe foran på cyklen. De to velcrobånd spændes om stellet, hvor den sidste holder tasken på plads for frempinden.

Kvalitetsniveau
Easydo skuffer aldrig i udviklingen af smarte cykeltasker. Firmaet leverer kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Vedligeholdelse
Tasken kræver ingen vedligeholdelse udover, at den kan have behov for at skulle tørres med en fugtig klud. Man kan eventuelt anvende en lugtfjerner, hvis den kommer til at lugte dårligt.

EAN: 5712934006397

13-05-2019
En faktisk praktisk og nem lille taske, der rummer mere end jeg havde forventet. og dejligt med et lille regnslag til den.