2 anmeldelser
Disse selvklæbende stelbeskyttere fra Atredo gør det nemt for dig at passe godt på din cykel, så du undgår unødige ridser og huller i lakken. Under cykelture og træning bliver din c…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 19,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Disse selvklæbende stelbeskyttere fra Atredo gør det nemt for dig at passe godt på din cykel, så du undgår unødige ridser og huller i lakken. Under cykelture og træning bliver din cykel uundgåeligt udsat for rystelser, hvilket får kablerne og cykelkæden til at gnide mod stellet. Med tiden kan der blive gnavet eller slået hul i lakken, så din cykel ikke længere er så godt beskyttet mod rust. Men det kan disse lapper beskytte imod.

Anvendelse
De ni selvklæbende lapper af forskellig størrelse fra Atredo, er lette at anvende og beskytter din cykels stel mod ridser og huller. Alt du skal gøre er at klistre lapperne på de udsatte steder. Disse lapper er gennemsigtige og egner sig derfor godt til farverige cykler, hvor ensfarvede lapper ville ødelægge looket.

Specifikationer

  • Materiale: TPU (thermoplastic polyurethane)
  • Farve: Transparent
  • 1 stk beskytter 260x27 mm til bagstellet (beskytter mod kædeslag)
  • 4 stk beskyttere 20 mm i diameter til brug på stellet
  • 4 stk beskyttere 30 mm i diameter til brug på stellet

Kvalitetsniveau
Atredo leverer kvalitetsvarer til lave priser. Disse selvklæbende stelbeskyttere er ingen undtagelse.

EAN: 5712934003501

12-10-2018
Fin beskyttelse af stellet - Nem at montere.
16-04-2018
Billig beskyttelse til stellet. Let at sætte på. Ikke de mest usynlige der findes, men hvis de bliver siddende så giver de en god beskyttelse af stellet.