Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
NX Eagle fra Sram kan tilbyde komfort og funktionalitet til brugeren på et alsidigt niveau. Geargruppen er optimeret rent teknologisk, og kommer til at bibeholde præstationsniveauet på din cykel. Geargruppen…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

NX Eagle fra Sram kan tilbyde komfort og funktionalitet til brugeren på et alsidigt niveau. Geargruppen er optimeret rent teknologisk, og kommer til at bibeholde præstationsniveauet på din cykel. Geargruppen er lavet med en DUB-teknologi, hvilket sikrer en lavere vægt, større kompatibilitet og længere holdbarhed. Dermed får du ved køb af denne geargruppe fra Sram, alle de nødvendige specifikationer for en optimal cykeltur.

Anvendelse
NX Eagle geargruppe fra Sram, vil give din cykel et højt og alsidigt niveau i forhold til gearskifte og komfort. Geargruppen er lavet med DUB teknologi, hvilket dermed kræver en krankboks med DUB-teknologi, for at få den rette kompatibilitet. Denne geargruppe er anvendelig med boost, hvilket er cykler med en 52 mm kædelinje. Geargruppen fungerer desuden med almindelige 8-10 speed kassettehuse.

Specifikationer

  • SRAM NX Eagle DUB Boost geargruppe 1x12
  • 1 x SRAM NX Eagle trigger gearvælger
  • 1 x SRAM NX Eagle kæde - 126 led
  • 1 x SRAM NX Eagle 12 speed kassette - PG-1230 - 11-50T
  • 1 x SRAM NX Eagle DUB Boost kranksæt 32 tænder
  • 12 gear
  • Gearkabel medfølger
  • Kabel- og wireender medfølger

Montering
Geargruppen skal gerne monteres nænsomt og udførligt. Derfor anbefaler vi, at du nøje følger den medfølgende monterings- og brugsanvisning, og du desuden benytter dig af en momentnøgle for, at de gængse bolte ikke bliver overspændt.

Kvalitetsniveau
Sram driver ikke gæk med sine kunder, og leverer altid til den største kvalitet. Dette er skabt af en optimal kombination af komfort og funktionalitet, hvilket har grobund i et nøje valg af materialer og komfortable teknologier. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter, der har givet den samme glæde til amatører og professionelle.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af denne geargruppe, men man bør tørre alle komponenter af regelmæssigt, samt smøre dem.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.