1 anmeldelser
Med denne bibshorts fra SUGOi er til rytteren, der kun vil have det bedste. Buksen er gennemtænkt, komfortabel og med til at øge din ydeevne. Shortsene er produceret i et yderst strækbart og letvægtig…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Med denne bibshorts fra SUGOi er til rytteren, der kun vil have det bedste. Buksen er gennemtænkt, komfortabel og med til at øge din ydeevne. Shortsene er produceret i et yderst strækbart og letvægtigt materiale, som giver dig en imponerende kompression og holder vægten nede. Denne RSE bib shorts fra SUGOi er kåret som testvinder i Aktiv Trænings stortest af cykelshorts. Om shortsene bliver der blandt andet sagt, at det er et fuldendt produkt til en rigtig fin pris. Yderlige nævner testpanelet også, at de er detaljerige, figursyede og har en perfekt pasform. Derforuden nævnes den gennemtænkte pude også, hvor aflastning og pasform går op i en højere enhed.

Anvendelse
Idet SUGOi RSE buksen er en shorts, er den mest optimal at bruge på de varme dage, men det er også muligt at bruge den som det inderste lag, da den har et perfekt fit og pasform. Shortsene kan både anvendes til race, MTB og andre cykelformer. Shortsene er produceret i SUGOi's Ultra Pro materiale, som er et mere fast materiale, der give støtte og hold til musklerne. Shortsene er udstyret med en lomme på ryggen, der har et lille hul til høretelefoner, og således har du mulighed for at medbringe en enhed til musik eller navigation.

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Materiale: 60% nylon, 40% spandex
 • Længde på indersøm: 24 cm.
 • Vægt: 165 gram
 • Formula FXE 3D indlæg
 • Åndbare materialer
 • Fugtafledende
 • 50+ UPF
 • Perforeret frontsektion
 • 4-vejs strækmateriale
 • Lomme på ryggen med lille hul til høretelefoner

Kvalitetsniveau
Du får et par yderst lækre cykelshorts, som vil leve op til enhver cykelentusiast eller professionel cykelrytters behov. Afslutningen ved benene giver et perfekt hold, som sørger for kompression om lårene. Shortsene er skabt med et Formula FXE 3D indlæg, som er fugtafledende og ventilerende. Indlægget sikrer dig trykaflastning og sørger for, at du sagtens kan tage på de lange ture. Desuden er indlægget særligt designet til mænd. Ydermere er bukserne udstyret med reflekterende detaljer blandt andet i form af logo.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at du maskinvasker denne buks ved 30 grader. Det er altid en god idé at vaske med sportsvaskemiddel, da det forlænger levetiden på dit sportstøj.

Returret
SUGOi tilbyder, at hvis du køber et par cykelbukser af modellen RSE, RS, PRO, Evolution, RPM, Neo, RSX og RPM-X i både herre- og damemodel, så har du mulighed for at få refunderet beløbet indenfor 60 dage, hvis buksen ikke lever op til forventningerne. Brug bukserne eller shortsene så meget som du vil, test dem af, og skulle du mod forventning ikke være tilfreds med produktet, kan de returneres og beløbet refunderes. Vi gør dog opmærksom på, at du selv skal betale returportoen.

Vejledende størrelsesguide

  Bryst Talje Hofte Indvendig benlængde
S 91-97 cm 74-79 cm 89-94 cm 77,5-80 cm
M 97-102 cm 79-84 cm 94-99 cm 80-82,5 cm
L 102-108 cm 84-90 cm 99-106 cm 82,5-85 cm
XL 108-115,5 cm 90-98 cm 106-113 cm 85-86,5 cm
2XL 115,5-122 cm 98-104 cm 113-19,5 cm 86,5-88 cm
31-07-2017
Mine første bibshorts. Så jeg har ikke meget at sammenligne med. Men jeg er rigtig glad for dem, og synes de lever op til beskrivelsen. Sædvanlig høj Cykelpartner kvalitet på leverancen.