Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
SS.works_teamJersey_Evo8 fra Assos er en kortærmet cykeltrøje med motorsport inspireret grafik, da trøjen er et officielt licens produkt designet til Mercedes Amg Petronas Formula One™ Teamet. Denne …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

SS.works_teamJersey_Evo8 fra Assos er en kortærmet cykeltrøje med motorsport inspireret grafik, da trøjen er et officielt licens produkt designet til Mercedes Amg Petronas Formula One™ Teamet. Denne cykeltrøje er udviklet med en ergonomisk korrekt og tætsiddende pasform, med mesh paneler under armene for øget cirkulation, og giver dig kun lige følelsen af et ekstra lag hud.

Anvendelse
Denne kortærmede cykeltrøje egner sig til brug om sommeren, med en svedundertrøje som det inderste lag. Du kan vælge at bruge cykeltrøjen til MTB eller race, eller på spinningscyklen i motionscenteret.

Specifikationer

  • Farve: Sort med motorsport inspireret grafik
  • Materiale: 78% polyester 15% polyamid 6% elastan
  • Åndbar
  • Svedtransporterende
  • Ergonomisk tætsiddende pasform
  • Baglommer til opbevaring
  • Lynlås i fuld længde

Kvalitetsniveau
Denne cykeltrøje fra Assos har et smart og lækkert udtryk, i sin kombination af blå, hvid og sort. SS.works_teamJersey_Evo8 trøjen er forsynet med en lynlås i fuld længde samt baglommer til opbevaring af din telefon, husnøgler eller Mp3 afspiller. God kvalitet har Assos altid været kendt for at kunne levere, og denne trøje er ingen undtagelse.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler altid at vaske sit cykeltøj i et sportsvaskemiddel, da dette er med til at opretholde den gode åndbarhed, samt forlænge tøjets levetid. Denne cykeltrøje bør vaskes på 30 grader i vaskemaskinen.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse brystmål i cm.

S       96

M     100

L      102

XL    110

XLG  116

TIR   118+

Ingen anmeldelser af dette produkt.