Aerodynamik og ventilation er vigtigt på et højt niveau i professionel cykelsport. Denne cykeltrøje er som født ind i denne topklasse. Cykeltrøje er lavet i et specielt design, der er ment ti…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Aerodynamik og ventilation er vigtigt på et højt niveau i professionel cykelsport. Denne cykeltrøje er som født ind i denne topklasse. Cykeltrøje er lavet i et specielt design, der er ment til at øge aerodynamikken for den gængse rytter. AeroFit føles nærmest som sprayet på huden, og har grobund i det strækbare og ventilerende, miniCheck Tex, der skaber en enorm åndbarhed til kroppen. Den sved- og fugttransporterende materialeblanding er tilpasset efter cykelrytterens krop og fysiske behov, hvilket også ses ved ryggen med "Stabillizer", der i en ventilerende virkning lader ryggen strække sig på det vertikale led. Komfort er en stor del af denne trøje, hvor "Push Pull" tekstil beskytter kroppen mod solens stråler, mens tilpassede stoffet er tilpasset ærmer og hofte således, at den største komfort og aerodynamik fås. Dermed kommer cykeltrøjen ikke til at genere cykelrytteren under kørsel, så man b.la. med en elastisk letvægtshæm, får en friktionsløs kørsel.

Anvendelse
Equipe RS Aero SS fra Assos sørger for den optimale aerodynamik og ventilation til cykelrytteren, så man kan opnå det bedste præstationsniveau. Cykeltrøjen fås i flere forskellige størrelser, hvilket også åbner op for en stor alsidighed i trøjen. Strækbare elementer sørger desuden for en kompakt pasform, der hjælper med at opnå en optimal aerodynamik.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 60% polyester, 27% polyamid og 13% elastan
  • Solbeskyttelse: 50+
  • 3 baglommer
  • aeroFit
  • Triple Ramp lommer
  • miniChck Tex
  • Push Pull imprægnering
  • Elastisk hæm

Kvalitetsniveau
Assos overgiver sig til komfort og funktionalitet med sine produkter, der altid fås i den højeste kvalitet. Dette har givet dem en respekteret plads på den internationale scene, hvor amatører og professionelle benytter sig af produkterne i stor stil. Dermed kan kunden være tryg ved produkter, der er tilpasset formålet ned til mindste detalje.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske denne cykeltrøje ved 30 grader i maskinvask, hvor man gør brug af sportsvaskemiddel. Dette giver bedste resultat, hvor levetid og unikke specifikationer samtidig bliver bibeholdt. Vi anbefaler derimod ikke, at man bruger en tørretumbler efterfølgende.

Ingen anmeldelser af dette produkt.