Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Aksium Short fra Mavic er en all-around shorts, som er designet og udviklet til kvinder. Deres styrke er en kombination af pasform og komfort. De er gode til de daglige pendlerture eller som en del af din udstyrspakke, og er …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Aksium Short fra Mavic er en all-around shorts, som er designet og udviklet til kvinder. Deres styrke er en kombination af pasform og komfort. De er gode til de daglige pendlerture eller som en del af din udstyrspakke, og er blandt andet udstyret med Ergo 3D-indlæg. 

Anvendelse
Disse shorts er tætsiddende og lette, og indlægget i skridtet giver dig under træning god stødabsorbering og fugtafledning. Shortsene har har to forskellige slags perforeret skum, som har forskellig tykkelse og massefylde, som tilpasser sig afhængigt af rytterens vægt. Silikonen i benåbningen holder shortsene på plads, så de ikke glider på benene og generer dig under din træning. Shortsenes Skin Wick ST giver dig super support og lang holdbarhed.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Indersøm: 20 cm
  • Silikoneelastik i benåbningen
  • Skin Wick ST
  • Refleksive highlights
  • Materialer: 80% polyamid, 20% elastan

Kvalitetsniveau
Skin wick ST medvirker til en god komfort, og er et slidstærkt design, der øger holdbarheden på dine shorts. Mavic er en producent, hvor håndværket er helt i orden, og der er ikke forskel på Mavic's produktionsmetode, om det er en dyr eller billig vare de producerer - kvaliteten er i top. 

Vedligeholdelse
Aksium Shorts anbefaler vi, at man maskinvasker ved 30 grader og med vasketøj i samme

Mavic størrelsesguide
Størrelserne vi angiver er international standard, tøjet er mærket med denne standard samt den Japanske (M=L) og den Amerikanske (L=M). Se venligst nedenstående skema for at finde din størrelse.farve.

Størrelse Hofte Talje
XS 89-92 61-64
S 93-97 65-69
M 98-103 70-75
L 104-109 76-81
XL 110-115 82-87
Ingen anmeldelser af dette produkt.