Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne UMA GT cykeltrøje fra Assos er det ideelle valg til dig der gerne vil cykle på varme sommerdage. Cykeltrøjen er let og luftig med et komfortabelt, løstsiddende fit. Sidestykkerne er gjort ekst…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne UMA GT cykeltrøje fra Assos er det ideelle valg til dig der gerne vil cykle på varme sommerdage. Cykeltrøjen er let og luftig med et komfortabelt, løstsiddende fit. Sidestykkerne er gjort ekstra åndbare ved hjælp af et specialdesignet materiale, der giver god ventilation og forhindrer dig i at overophede på cykelturen. Desuden er trøjen virkelig behagelig at have på, idet Assos har designet den, så den nøje følger den kvindelige krops anatomi, for at give bedst mulig komfort.

Anvendelse
UMA GT-cykeltrøjen er udviklet til at blive brugt på årets varmeste dage. Ønsker du at forlænge dens anvendelsesperiode, kan du med fordel benytte den sammen med et sæt armvarmere. Det kan f.eks. være en fordel, hvis du træner på kølige sommermorgener eller om aftenen. Trøjen har god lommeplads, så du f.eks. kan medbringe forplejning eller en skaljakke.

Specifikationer:

  • Farve: Hvid
  • Materialer: 66% polyester 26% polyamid 8% elastan
  • Pasform: Regular Fit
  • Åndbar
  • Reflekterende detaljer

Kvalitetsniveau
Denne cykeltrøje fra Assos lever fuldt ud op til den høje kvalitet kunderne kender og elsker firmaet for. Trøjen er ultra let og lavet i et svedtransporterende materiale, der holder sved og fugt væk fra kroppen og leder det ud i trøjens yderste lag, hvorfra det hurtigt fordamper. Så du bliver holdt tør.

Vedligeholdelse
Du kan vaske denne cykeltrøje ved 30 grader. Vi anbefaler, at du benytter et sportsvaskemiddel til vasken, da det forlænger din trøjes levetid og samtidig bekæmper og forebygger svedlugt.

Vejledende størrelsesguide

Dame XS S M L XL XLG TIR
Bryst: 80 cm 85 cm 90 cm 96 cm 102 cm 108 cm -
Talje: 88 cm 94 cm 100 cm 106 cm 112 cm 118 cm -
Ingen anmeldelser af dette produkt.