Assos UMA GT cykeltrøjen er et helt perfekt valg til cykelturene på varme sommerdage. Trøjen er let og luftigt med en behagelig løstsiddende pasform. Sidestykkerne er lavet i et ekstra åndbart…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Assos UMA GT cykeltrøjen er et helt perfekt valg til cykelturene på varme sommerdage. Trøjen er let og luftigt med en behagelig løstsiddende pasform. Sidestykkerne er lavet i et ekstra åndbart materiale, der giver optimal ventilation, så du ikke bliver overophedet under cykelturen. Trøjen er utroligt behagelig at have på, da den er nøje designet efter den kvindelige krops anatomi.

Anvendelse
Denne cykeltrøje er lavet til årets varme måneder, men hvis du kombinerer den med et sæt armvarmere, kan du forlænge dens brugsperiode. Hvis du cykler på kølige sommermorgener eller om aftenen, er det en god idé at medbringe en skaljakke.

Specifikationer:

  • Farve: Blå
  • Materialer: 66% polyester 26% polyamid 8% elastan
  • Pasform: Regular Fit
  • Åndbar
  • Reflekterende detaljer

Kvalitetsniveau
Denne cykeltrøje fra Assos lever fuldt ud op til den høje kvalitet kunderne kender og elsker firmaet for. Trøjen er ultra let og lavet i et svedtransporterende materiale, der holder sved og fugt væk fra kroppen og leder det ud i trøjens yderste lag, hvorfra det hurtigt fordamper. Så du bliver holdt tør.

Vedligeholdelse
Du kan vaske denne cykeltrøje ved 30 grader. Vi anbefaler, at du benytter et sportsvaskemiddel til vasken, da det forlænger din trøjes levetid og samtidig bekæmper og forebygger svedlugt.

Vejledende størrelsesguide

Dame XS S M L XL XLG TIR
Bryst: 80 cm 85 cm 90 cm 96 cm 102 cm 108 cm -
Talje: 88 cm 94 cm 100 cm 106 cm 112 cm 118 cm -
Ingen anmeldelser af dette produkt.