Dette tB.laalaLai monosuit fra Assos er designet til kvinder. Bodysuiten, der omfatter bib-shorts og en ærmeløs top i et produkt, er formet efter kvindekroppens anatomi. Det giver dig en perfekt pasform, der &osl…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Dette tB.laalaLai monosuit fra Assos er designet til kvinder. Bodysuiten, der omfatter bib-shorts og en ærmeløs top i et produkt, er formet efter kvindekroppens anatomi. Det giver dig en perfekt pasform, der øger din komfort og er med til at forbedre dine ydeevne. TB.laalaLai er skabt til dig der søger en funktionel og komfortabel cykeldragt i et stilfuldt design. For at gøre din cykeloplevelse bedst mulig, er dragten fremstillet i et svedtransporterende og åndbart materiale. Den indsyede pude, er naturligvis både stødabsorberende og komfortabel.

Anvendelse
Assos' tB.laalaLai er et ideelt valg for dig der cykler på varme sommerdage. Den kan bruges alene eller sammen med en cykeltrøje, hvis du f.eks. skal cykle tidligt om morgenen eller om aftenen. Du kan benytte dette monosuit til landevejscykling eller spinning.

Specifikationer

  • Farve: Hvid/Sort
  • Materiale: 58% polyamid 17% elastan 25% polyester
  • Med pude
  • Baglomme med lynlås
  • Lynlås på toppen
  • Pasform efter kvindekroppen
  • Åndbar
  • Svedtransporterende
  • Grip ved benene

Kvalitetsniveau
Med tB.laalaLai Volkanga dragten fra Assos, er du garanteret cykeltøj af høj kvalitet. Dette mnosuit er udstyret med en baglomme med lynlås til opbevaring af de mest nødvendige genstande, du ønsker at medbringe på din tur. Yderligere er toppen forsynet med en lynlås, som giver dig mulighed for at skabe ekstra ventilation, samt grip ved benene, som sørger for at buksen bliver hvor den skal uanset hvor meget du bevæger dig.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler altid at vaske sit cykeltøj i et sportsvaskemiddel, da dette er med til at forlænge levetiden på tøjet. Denne dragt bør vaskes på 30 grader i vaskemaskinen, og må ikke tørretumbles.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Omkreds hofte
Omkreds bryst
Str. XS 86 cm 80 cm
Str. S. 90 cm 85 cm
Str. M. 100 cm 90 cm
Str. L 102 cm 96 cm
Str. XL 110 cm 102 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.