Denne lækre Laalalai Evo8 cykeltrøje fra Assos er noget nær den perfekte cykeltrøje til damer. Ikke alene er der kælet for alle detaljer på denne ultra lette cykeltrøje. Der er ogs…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne lækre Laalalai Evo8 cykeltrøje fra Assos er noget nær den perfekte cykeltrøje til damer. Ikke alene er der kælet for alle detaljer på denne ultra lette cykeltrøje. Der er også anvendt et intet mindre end genialt materiale i produktionen, der trækker sved og fugt væk fra kroppen, når du har det varmt, og bryger det til at skabe et isolerende termo-lag, når du skal holde på varmen. Cykeltrøjen er designet efter kvindekroppens anatomi, så du får optimal bevægelsesfrihed og komfort.

Anvendelse
Denne Evo8-cykeltrøje er rigtig god at have i klædeskabet, hvis du planlægger at cykle på sommerens hedeste dage. Den exceptionelt veltempererede trøje sørger for, at du ikke overopheder eller bliver gennemsvedt.  Takket være sit Racing Fit, kan trøjen føles en smule stramt, når du er af cyklen. Men når du cykler, vil du hurtigt opdage, at trøjen mere føles som et ekstra lag hud end en egentlig cykeltrøje. Så let, komfortabel og bekvem er den at have på.

Specifikationer:

  • Farve: Rød
  • Materialer: 50% polyamid, 30% polyester, 20% elastan
  • Pasform: Racing Fit
  • Solbeskyttelse: UPF 30
  • Åndbar
  • Varmeisolerende
  • Flade sømme

Kvalitetsniveau
Denne kortærmede cykeltrøje fra Assos er toppen af poppen inden for cykeltrøjer. Den er exceptionelt komfortabel at have på. Det tætsiddende design giver mindre luftmodstand og optimal ydelse, ligesom alle sømme er flade for størst mulig aerodynamik.

Vedligeholdelse
Denne cykeltrøje kan vaskes ved 30 grader. Vi anbefaler, at du vasker den med et sportsvaskemiddel for at bekæmpe og modvirke svedlugt og give trøjen en længere levetid. 

Vejledende størrelsesguide:

Tøj: XS S M L XL XLG TIR
Bryst: 80 cm 85 cm 90 cm 96 cm 102 cm 108 cm -
Talje: 88 cm 94 cm 100 cm 106 cm 112 cm 118 cm -
Handsker: XXS XS S M L XL XLG
Håndflade: 17 cm 18 cm 20 cm 22 cm 23 cm 24 cm 26 cm
Sokker: 0 I II        
Hæl til tå 36-39 sko str. 40-43 sko str. 44-47 sko str.        
Kasketter 0 I II        
Hovedstørrelse: 36-39 cm 40-43 cm 44-47 cm        
Ingen anmeldelser af dette produkt.