Stilrene og alsidige cykelsko fra Shimano, der kombinerer komfort med et højt niveau af funktionalitet, så et højt præstationsniveau kan opnås. Cykelskoene er karakteriseret ved en letvæg…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Stilrene og alsidige cykelsko fra Shimano, der kombinerer komfort med et højt niveau af funktionalitet, så et højt præstationsniveau kan opnås. Cykelskoene er karakteriseret ved en letvægtssål i forstærket glasfiber således, at et bedre tråd og kraftoverførsel fås. Shimanos Dynalast optimerer denne kraftoverførsel ved, at skabe et meget funktionelt og glat tråd, så meget lidt energi bliver tabt på køreturen. En forstærket hælkappe sørger for også for en øget stabilitet ved kørsel, mens en overdel i syntetisk læder giver en fleksibel og åndbar sko. Dermed fås en let og stærk sko, hvor fødderne ikke bliver overophedet

Anvendelse
SH-RP301 fra Shimano holder niveauet oppe, og sørger for en høj komfort og funktionalitet til dine fødder, så et højt præstationsniveau ikke er langt væk. Cykelskoene henvender sig til både spinning og kørsel på landevejen, hvor de er fuldt funktionelle. Skoene kan bruges til: SPD-SL, Look Delta og Look Kelko. Skoene er desuden meget nemme at bruge, da en speciel inderside holder sokkerne fast under kørsel, og et velcrosystem sørger for hurtig og nem justering af pasformen.

Specifikationer

 • Model: RP301 Hr
 • Farve: Sort
 • Vægt: 522 gram (str. 42)
 • Herre
 • Letvægts glasfiber forstærket sål som giver høj kraftoverførsel
 • Shimano Dynalast teknologi
 • Overdel er i High-Density syntetisk læder som øger åndbar heden
 • To velcrolukninger og en micro klickspænde
 • Forstærket hælkappe son giver bedre gå stabilitet
 • Anvendelig til spinning
 • Kompatibel med SPD-SL klamper, samt Look Delta og Look Kelko
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Shimano rammer dine behov for ordentlig udstyr til prisen, hvilket også har bragt dem på toppen af det internationale marked. Her har de i årevis leveret kvalitetsudstyr til amatører og professionelle, der aldrig er blevet efterladt skuffet. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Shimano.

Find den rigtige størrelse
Det er vigtigt at du vælger den rette størrelse, når du skal købe cykelsko. Derfor skal du måle din fod fra hele og frem til den længste tå, og herefter finde din rette størrelse i tabellen herunder. Det er meget normalt, at man skal bruge cykelsko i et nummer større end almindelige sko. Vi anbefaler, at man måler begge fødder, da der ofte kan være forskel på dem. Sørg få at du er i stående position, når du måler foden, så vægten sidder korrekt, og ydermere bør du lægge omkring 5 mm. ekstra til målet, for at få den korrekte størrelse.

Det er vigtig at erhverve sig den rigtige størrelse, når man køber cykelsko. Shimanos tabel viser her, hvordan du finder den rigtige størrelse, hvor målene viser fra hæl til tå. Du bør derfor også måle dine egene fødder, hvor du står oprejst og har vægten fordelt lige. Vi anbefaler, at du målet begge fødder, da dine fødders størrelser kan være forskellige. Man bruger normalt større størrelser i cykelsko, end man gør i de sko, man bruger til hverdag. Du bør desuden lægge 5 mm til, når du skal finde den korrekte størrelse.

Shimano har lavet nedenstående tabel, der dog er vejledende. Der kan nemlig være forskel i bredde og højde i forskellige fødder, og der kan også være forskellige præferencer.

Størrelsesguide

Str 41 25,9 cm
Str 42 26,6 cm
Str 43 27,2 cm
Str 44 28 cm
Str 45 28,6 cm
Str 46 29,3 cm 
Str 47 30 cm
Str 48 30,5 cm
Str 49 31 cm
Str 50 31,6 cm
Str 51 32,5 cm
Str 52 33,0 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.