Shimano servicerer dine fødder med alsidighed og komfort med denne universelle model. Cykelskoene er udviklet i en letvægtssål i forstærket glasfiber, så man ved tråd får en højere kraftoverførsel. Kraftoverførslen bliver hol…
Læs mere
Shimano SKO DAME størrelsesguide
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Shimano servicerer dine fødder med alsidighed og komfort med denne universelle model. Cykelskoene er udviklet i en letvægtssål i forstærket glasfiber, så man ved tråd får en højere kraftoverførsel. Kraftoverførslen bliver holdt til orde med Shimano Dynalast, der sørger for et mere funktionelt og glat tråd, så meget lidt kraft bliver spildt ved kørsel. Du kan dermed åbne et bedre præstationsniveau, da hælkappen også er forstærket således, at der gives en bedre stabilitet. For lade skoene have en høj åndbarhed, har man lavet overdelen i syntetisk læder med høj densitet. Dermed kommer dine fødder ikke til at overophede, og man får desuden en lettere og stærkere sko.

Anvendelse
SH-RP301 fra Shimano holder dine fødder stærke og komfortable, så det bedste tråd kan gives, og dermed også et højt præstationsniveau. Cykelskoene kan både anvendes til spinning og almindelig kørsel på racercykel, da skoene er kompatible med: SPD-SL, Look Delta og Look Kelko. Skoene er desuden nemme at anvende, da de er lavet med en speciel inderside, hvor foden bliver holdt fast, og et nemt velcrolukkesystem.

Specifikationer

 • Model: RP301 Dame
 • Farve: Hvid
 • Vægt: 522 gram (str. 42)
 • Dame
 • Letvægts glasfiber forstærket sål som giver høj kraftoverførsel
 • Shimano Dynalast teknologi
 • Overdel er i High-Density syntetisk læder som øger åndbar heden
 • To velcrolukninger og en micro klickspænde
 • Forstærket hælkappe son giver bedre gå stabilitet
 • Anvendelig til spinning
 • Kompatibel med SPD-SL klamper, samt Look Delta og Look Kelko
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Shimano har i mange år været kendt for deres materialevalg og brug af innovative teknologier. Dermed er de signifikante på det internationale marked, hvor de bliver benyttet af amatører såvel som professionelle. Komfort og funktionalitet er prioriteret højt hos firmaet, der stræber efter at tilbyde det bedste præstationsniveau til brugeren.

Vedligeholdelse
Disse cykelsko kan blot tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Find den rigtige størrelse
Valg af den rigtige størrelse er vigtigt, når du skal købe cykelsko. Du bør derfor måle dine fødder præcist, hvor det gøres fra hæl til storetå. Du kan herefter finde den korrekte størrelse i tabellen. Normalt bruger man større størrelser ved køb af cykelsko, end man normalvis bruger til dagligdag. Vi anbefaler, at måler begge dine fødder, da der kan komme uregelmæssigheder i størrelserne, hvor der måles forskellige længder. Ved målingen, skal du stå oprejst og have vægten ligeligt fordelt, og derefter lægge 5 mm til det gængse mål. Derved får du den korrekte størrelse.

Denne tabel er udarbejdet og anvist af Shimano, men er blot vejledende. Der kan opstå forskel i bredde og længde, fra person til person.

Tilgængelige varianter

37


Vejledende størrelsesguide Shimano

(mm)
Størrelse EU
Fodlængde  
204 33
211 34
217,5 35
224 36
231 37
234 37,5
236 38
242 38,5
244 39
248 39,5
252 40
255 40,5
257,5 41
262 41,5
265 42
268 42,5
272 43
275 43,5
275,5 44
Ingen anmeldelser af dette produkt.