Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Shimano RP100 er den perfekte sko til den nye rytter, der har brug for at prøve kræfter med cykling udendørs, såvel som indendørs. Cykelskoene er lavet i en letvægts glasfiber med forst&…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Shimano RP100 er den perfekte sko til den nye rytter, der har brug for at prøve kræfter med cykling udendørs, såvel som indendørs. Cykelskoene er lavet i en letvægts glasfiber med forstærket nylon sål, så du kan stå med et par alsidige sko. Den optimale stivhed hjælper dig med en bedre kraftoverførsel, så du komme til at cykle funktionelt. Skoene benytter sig af Shimanos Dynalast, hvor kraftoverførslen bliver mere glat og funktionel, så den tabte energi ved tråd bliver mindsket. Cykelskoene er desuden med to velcrolukninger, så der gives en pålidelig og sikker lukning.

Anvendelse
RP100 fra Shimano kan matche alle fornødne aspekter i cykelsporten, så du står med et par alsidige cykelsko. Cykelskoene er anvendelige til både spinning og udendørscykling, da de er kompatible med SPD, SPD-SL, samt Look Delta og Look Kelko. Skoene er desuden meget nemme at anvende, da de er lavet med en velcrolukning.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 510 gram (str. 42)
  • Unisex
  • To velcrolukninger til pålidelig og sikker lukning
  • Letvægts glasfiber forstærket nylon sål
  • Shimano Dynalast teknologi
  • Kan med fordel anvendes til spinning
  • Kompatibel med SPD og SPD-SL klamper samt Look Delta og Look Keo
  • Refleks print på hælen for bedre synlighed
  • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Shimano er kendte for deres høje kvalitetsniveau, hvor de benytter sig af de seneste innovative materialer og teknologier. Dette har ført op ad stigen på det internationale marked, hvor de bliver benyttet af talrige amatører og professionelle. Kunden kan dermed være tryg ved et produkt, hvor funktionaliteten og komforten altid er garanteret.

Vedligeholdelse
Der anbefales ingen stor vedligeholdelse af dette produkt, men man kan med fordel tørre cykelskoene over meden fugtig klud ved skidt og snavs.

Find den rigtige størrelse
Det er vigtigt at finde den rigtige størrelse, når cykelskoene skal købes. Derfor bør du måle din fod fra hæl og frem til længste tå. Herefter kan du finde din korrekte størrelse i tabellen herunder, hvor størrelserne er angivet. Normalvis har man en større størrelse i cykelsko, end man har i normale sko. Vi anbefaler desuden, at du måler begge fødder, da størrelserne kan være forskellige på fødderne, og at du gør det stående. Du bør helst lægge 5 mm ekstra til målet, når du skal vælge din størrelse.

Den nedenstående tabel fra Shimano, er blot vejledende. Da der er forskel på bredde og højde i fødder, kan der sagtens opstå afvigelser i forhold til størrelserne på tabellen.

Str 39 24,6 cm
Str 40 25,2 cm
Str 41 25,9 cm
Str 43 27,2 cm
Str 44 28 cm
Str 45 28,6 cm
Str 46 29,3 cm 
Str 47 30 cm
Str 48 30,5 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.