Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne cykelsko fra Shimano har mange gode kvaliteter og funktioner. Modellen hedder RP300 og er designet til kvinder. Derudover er skoen skabt med et smart spændingssystem, som gør at du får en perfekt lukn…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne cykelsko fra Shimano har mange gode kvaliteter og funktioner. Modellen hedder RP300 og er designet til kvinder. Derudover er skoen skabt med et smart spændingssystem, som gør at du får en perfekt lukning omkring vristen. Overdelen er skabt i syntetisk læder, hvilket skaber en lettere og stærkere sko, som både kan anvendes indendørs og udendørs. Derudover er syntetisk læder også mere holdbart end eksempelvis naturlæder. Du får dermed en sko, der har en klassisk og eksklusiv sort farve, som passer til de fleste outfits.

Anvendelse
RP300 kan både anvendes til race og spinning. Skoen er kompatibel med SPD og SPD-SL klamper samt Look Delta og Look Kelko klamper, og dermed får du en universal sko, der kan anvendes til flere typer, og som giver dig mulighed for at skifte pedaler uden at skulle skifte klamper.

Specifikationer

 • Landevejssko dame
 • Specifik designet til kvinder for bedre pasform
 • Kan kun anvendes sammen med klik pedaler
 • Overdel er i syntetisk læder
 • To velro lukninger og en micro spænde
 • Off-set stropper for bedre bespænding over foden
 • Letvægts ydersål i glasfiber forstærket nylon
 • Anvendelig til spinning
 • Dynalast teknologi
 • Kompatibel med SPD og SPD-SL, samt Look Delta og Look Keo
 • Vægt: 264 gram (Str. 40)
 • Farve: Sort
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Med et produkt fra Shimano kan du være sikker på at få et produkt, hvor kvalitet er i højsæde. Det er et high-end produkt, som de fleste cykelnørder sukker efter. SH-RP300 får du en kvalitetssikker og behagelig sko. Cykelskoen har mange gode kvaliteter, herunder blandt andet et smart bespændingssystem, der gør at du kan spænde skoen, så du opnår en perfekt pasform.

Vedligeholdelse
Skoene kræver ingen vedligeholdelse, men kan tørres over med en fugtig klud hvis de skulle blive beskidte. 

Find den rigtige størrelse
Det er vigtigt at du vælger den rette størrelse, når du skal købe cykelsko. Derfor skal du måle din fod fra hele og frem til den længste tå, og herefter finde din rette størrelse i tabellen herunder. Det er meget normalt, at man skal bruge cykelsko i et nummer større end almindelige sko. Vi anbefaler, at man måler begge fødder, da der ofte kan være forskel på dem. Sørg få at du er i stående position, når du måler foden, så vægten sidder korrekt, og ydermere bør du lægge omkring 5 mm. ekstra til målet, for at få den korrekte størrelse.

Nedenstående tabel er vejledende og udarbejdet af Shimano. Grundet forskel i bredde på fødder, kan der være afvigelser i forhold til tabellen, også selvom du har valgt den korrekte størrelsen ud fra målene.

Størrelsesguide kvinder

Str 35 21,8 cm
Str 36 22,5 cm
Str 37 23,1 cm
Str 38 23,8 cm
Str 39 24,5 cm
Str 40 25,1 cm
Str 41 25,8 cm
Str 42 26,5 cm
Str 43 27,1
Str 44 27,8 cm
22-06-2018
Rigtig god sko, med rigtig god pasform til en smal damefod. Er super tilfreds med varen, og den gode service cykelparkering yder