En alsidig spinningsko tilbydes her fra Atredo, hvor der kan gives en god oplevelse på landevejscyklen eller motionscyklen, hvor både øvede og begyndere kan være med. Cykelskoen er lavet med stiv s&ar…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

En alsidig spinningsko tilbydes her fra Atredo, hvor der kan gives en god oplevelse på landevejscyklen eller motionscyklen, hvor både øvede og begyndere kan være med. Cykelskoen er lavet med stiv sål og hælkappe, så fødderne kan blive holdt komfortable og funktionelle. Dette optimerer kraftoverførslen, hvilket også sker med 3 velcrolukninger på toppen. Spinningskoen er udviklet med et åndbart net på den ydre side af skoen, mens et luftindtag under sålen giver en god ventilation af foden således, at man ikke overopheder under træning eller konkurrencekørsel. Cykelskoene leveres med påmonterede Look Delta klamper, så man ikke behøver at bruge tid på denne montering.

Anvendelse
Disse smarte cykelsko fra Atredo giver en god og alsidig oplevelse til brugeren, hvor der kan tilbydes en optimal kraftoverførsel og god komfort til foden. Spinningskoene kan benyttes af begyndere såvel som øvede, hvor de vil kunne give den samme præstation. Cykelskoene har påmonterede Look Delta klamper således, at man hurtigt kan komme i gang med at cykle.

Specifikationer

  • Farve sko: Sort med delvis carbon look
  • Farve indersål: Grå
  • Farve bund: Sort/grå
  • Vægt: Ca. 584 gram/sæt (Str. 43) uden indersål
  • Vaskbar indersål
  • Bund: TPU Thermoplastic polyuretane (compound af silikone, plactic og gummi)
  • Overdel: 70 % syntetisk læder, 30% åndbart net
  • 3 velcrolukninger
  • Unisex

Kvalitetsniveau
Atredo er vores eget mærke her i huset, hvor vi forsøger at bringe komfort og funktionalitet ind i kundens hverdag. Dette sker ved en nøje selektion, hvor brugerens mangler og problemer som cyklist bliver forsøgt løst. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Atredo.

Vedligeholdelse
Skoene her kræver ikke en stor vedligeholdelse, men kan sagtens tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Cykelskoene er lavet med aftagelige indersåle, der kan vaskes separat. Når dette gøres, bør man benytte sig af sportsvaskemiddel for det bedste resultat.

Find den rigtige størrelse
På den nedenstående tabel kan man finde den korrekte skostørrelse til sine cykelsko. Dette vises ved længden på skoen målt indvendigt. Når man skal finde den korrekte størrelse, skal man måle længden på sine fødder målt fra hælen og frem til den længste tå. Man skal være opmærksom på, at man normalt bruger en større størrelse i cykelsko, end man normalt ville bruge. Der kan desuden opstå forskelligheder i længderne, så man bør måle begge fødder. Denne måling skal foregå i stående situation. Man skal huske på, at tabellen blot er vejledende, og at der derfor godt kan opstå komplikationer eller anderledes størrelser.

Skostørrelse EU    

Indvendig mål i mm

36

233

37

240

38

247

39

253

40

260

41

267

42

273

43

280

44

287

45

293

46

299

24-09-2019
Glimrende til prisen.
17-09-2019