Spinning

Alt i tøj og udstyr til spinning til billige priser.

Herover kan du finde alt til spinning indenfor tøj og udstyr. Der er flere underkategorier som du kan klikke dig ind på og finde det tøj eller de sko som passer til dig.

Størrelser på spinningssko

Når du skal købe et par sko til spinning, skal du være opmærksom på at du helt sikkert skal gå 1-2 numre op end det du normalt plejer. Spinningssko er normalt ret små i størrelsen og du er nød til at tage højde for at dine fødder kommer til at hæve lidt så snart du begynder at cykle. Inde på hver sko vil der være en størrelsesguide som svinger til fra producent til producent, og her kan du helt nøjagtig se hvilken størrelse du skal bruge. Du skal måle din fods længde. Det gør du nemmest ved at sætte din hæl mod en væk og så ligger du en bog eller lignende foran din storetå. Længden fra væggen og ud til bogen er så længden på din fod. Hertil ligger du 0,5-1 cm til for så har du taget højde for at din fod hæver lidt. Herefter kan du finde den størrelse som passer dig.

Tøj til spinning

Spinning kan være rigtig hårdt og derfor er det meget vigtigt at du klæder dig korrekt på, således du kan komme af med varmen når du træner. Derfor skal dit tøj være åndbart og have god form for ventilation. Du producerer mest varme og sved fra ryggen, så derfor er det en rigtig god ide at have bukser og bluse som har gode ventilationsmuligheder i ryggen. Derudover kan du med fordel købe cykelbukser med pude i, da det vil gøre det bliver mere behageligt for dig at sidde på cyklen. Om du ønsker seler eller ej på dine bukser er helt op til dig selv, men mange kan godt lide at have seler på, da det forhindre bukserne i at rulle ned igennem træningen.

Pedaler og klamper

De fleste fitness og motionscentre har pedaler som passer til Look Delta klampen, så derfor er det denne du skal tilkøbe til dine spinningssko, hvis du skal bruge dem i dit fitnesscenter. Har du selv en spinningscykel kan du finde pedaler og step in adapter, som gør at man ikke skal have cykelsko på. Her træder man bare ind med almindelige sko og sidder på denne måde fast på pedalen.

Reservedele

Vi har et bredt udvalg af reservedele til spinningscykler. Alt lige fra spændegreb til små tal som sidder på cyklen i motionscenteret.