Dette spejl fra Atredo er designet til at blive monteret på styret på legecykler eller løbecykler til børn. Det er nemt og hurtig at montere, idet spændebåndet gør det muligt at pl…
Læs mere
DKK 29,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Dette spejl fra Atredo er designet til at blive monteret på styret på legecykler eller løbecykler til børn. Det er nemt og hurtig at montere, idet spændebåndet gør det muligt at placere spejlet mange steder på styret. Spejlet kan vinkles i den retning man ønsker, ved hjælp af fjederarmen.

Anvendelse
Du kan montere dette spejl på lege- og løbecykler til børn. Spejlet monteres direkte på styret ved hjælp af det indbyggede beslag Til dette formål skal du bruge en stjerneskruetrækker. Da spejlet har fjederarm, kan du let tilpasse dets vinkel, til dit barns højde og positur.

Specifikationer

  • Materiale: Plastic
  • Farve: Sort
  • Fjederarm

Montering
Dette spejl monteres let på din cykel ved hjælp af det medfølgende beslag. Du skal blot bruge en stjerneskruetrækker.

Kvalitetsniveau
Dette spejl er lavet af holdbar plastic med en fjederarm, der giver gode justeringsmuligheder. Kvaliteten er god og prisen er bestemt i den favorable ende af spektret.

Vedligeholdelse
Dette spejl kræver ingen særlig vedligeholdelse. Du bør blot sørge for, at alle skruer er spændt korrekt inden kørsel. Bliver det beskidt, kan du tørre det over med en fugtig klud.

EAN: 5712934005253

Ingen anmeldelser af dette produkt.