Her bliver der givet en yderst funktionel luftmadras, der nemt kan pakkes sammen og tages med videre på farten. Skummadrassen er lavet med yderst slidstærkt og tempererende materiale, der kan holde kroppen varm og komfortabel…
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 349,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her bliver der givet en yderst funktionel luftmadras, der nemt kan pakkes sammen og tages med videre på farten. Skummadrassen er lavet med yderst slidstærkt og tempererende materiale, der kan holde kroppen varm og komfortabel igennem hele natten. Det termiske materiale sørger desuden for, at der også er mulighed for at ånde ved at ligge på madrassen, mens de luftige kamre tilbyder en komfortabel placering på selve madrassen.

Anvendelse
Night Hive luftmadras fra Trespass sørger for alle de rette specifikationer der skal til for, at man kan ligge komfortabel og oprigtigt på madrassen. Skummadrassen er nem at tage med på farten, da den er lavet til at blive pakket ned i en pose. Herfra kan den benyttes i mange forskellige lejligheder.

Specifikationer

  • Mål: 185 x 55 x 3 cm
  • Letvægt
  • Vægt: 0.9 kg
  • 210 T 100% Polyester
  • Foring: 100% PU
  • Skum: PU

Kvalitetsniveau
Trespass er gjort uovervindelige i deres designs, der sjældent matches på markedet. Firmaet har i mange år haft stort fokus på komfort og funktionalitet i produkterne, der er kommet til virkelighed med robuste materialer og innovative teknologier. Dette har givet dem et niveau, hvor naturens strabadser og krav til kroppen bliver overvundet med disse produkter. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor talrige kunder har set sig tilfredse med produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Trespass.

Vedligeholdelse
Her kan man blot vælge at benytte sig af en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 5045274557503

Ingen anmeldelser af dette produkt.