Denne lækre indersok fra Norske Ulvang, er for dig som ønsker en optimal komfort til dine fødder. Sokken er perfekt til at have indenunder en tykkere sok, da sokken vil tilføje ekstra varme og den fugttransporterende effekt, …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne lækre indersok fra Norske Ulvang, er for dig som ønsker en optimal komfort til dine fødder. Sokken er perfekt til at have indenunder en tykkere sok, da sokken vil tilføje ekstra varme og den fugttransporterende effekt, vil mindske risikoen for vabler på dine fødder.

Anvendelse
Liner sokken er en tynd, tætsidende sok, som bruges til at have indenunder en tykkere sok. Liner gør at fugt hurtigere transporteres væk fra huden og mindsker risikoen for vabler på fødderne. Sokken er også yderst velegnet under et par vandtætte MBT strømper.

Specifikationer:

  • Farve: Sort - Black
  • Materialer: 58% merino uld, 34% nylon, 6% Lycra, 2% Friction Free
  • Bruges sammen med en kraftigere yder sok
  • Fugttransporterne
  • Temperaturregulerende
  • Naturlig antibakteriel
  • Oeko-Tex og Woolmark Blend certificeret

Kvalitetsniveau
Da sokken indeholder uld, har den en naturlig antibakteriel funktion. Sokkens fugttransporterende og temperaturregulerende effekt, gør den til en utrolig lækker indersok til prisen. Som et ekstra plus, er sokken både Oeko-Tex og Woolmark Blend certificeret.

Vedligeholdelse
Da sokken indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid.

Tilgængelige varianter

34-36, 37-39, 40-42, 43-45, 46-48

Ingen anmeldelser af dette produkt.